Különleges úti célok

Különleges úti célok

Aktuális Búvártúrák

Különleges úti célok

Búvártúrák és búvármerülések

Titán Luxus Sipadan Búvárszafari – Kuala Lumpur – Borneo – Sipadan

Ha téged is érdekel a világ és szeretnél minél több dolgot megismerni és persze szépeket merülni akkor ezt a túrát neked találtuk ki. A 12 nap alatt három helyszínen sok különleges élmény vár téged és a családodat. Igen ez a túra nem csak a búvároknak lehet izgalmas hiszen a merülésen kívül több barlangot, várost, orángután parkot, helyi falut is meglátogatunk, hajózunk tengeren és folyón és így még inkább beleláthatunk a vadonba.
2023

Titán Norvég Orka és Bálna búvárexpedició

Igazi különleges búvárélmény vár 2023 novemeberében, amikor a csodálatos Norvégiába látogatunk el, ahol Orkákkal és Bálnákkal együtt tudunk snorkerezni. Igen ez nem palackos búvártúra, hiszen semmi értelme a nehéz felszerelésnek. Viszont életed legnagyobb élménye lesz, azt elhiheted nekünk. A hideg víztől pedig nem kell tartanod, hiszen szárazruhában fogsz úszkálni.
NEW

Titán Szudán Ultimate búvárszafari

Ezen a túrán színpompás érintetlen és halban gazdag vízalatti világ tárul a búvárok szeme elé. Nem tudom eléggé hangsúlyozni hogy Szudán a Vörös-tenger legérintetlenebb külföldiek által is merülhető része. Az itt látott háborítatlan koralvilág csodálatos élőhelyet biztosít annak a sok halnak akik a zátonyon élnek, és minthogy gazdag a zátony épp ezért a zátony közelében élő ragadozók száma is nagy. Tehát itt nem csak a nagy kékben találkozhatunk cápákkal, hanem a zátonyon is megfigyelhetjük őket.

Titán Mély Déli Szudán búvárszafari

A mély déli szudáni merülések alatt szinte mindig találkozhatunk Szürke szirti, selyemcápákkal, fehéruszonyú cápák, barrakudákkal, kalapácsfejű papagájhalak, delfinekkel és teknősökkel. A csodálatos korallszirtek színpompás élővilágot tárnak elénk, vannak olyan merülőhelyek, ahol mozdulatlanul is csodálhatod az akváriumokat is megszégyenítő élővilágot.
TOVÁBBI INFÓK

Továbbá ha bármi kérdésed van, hívd Attilát a +36 20 341 3998 számon, vagy írj mailt az info@tbkdivers.com címre.

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék