Búvártúra – Búvárkodás Horvátországban

Búvártúra – Búvárkodás Horvátországban

Aktuális Búvártúrák

Aktuális Adriai Búvártúrák

Búvártúrák és búvármerülések

Pulai Titán Roncs Búvártúra

Pula az Osztrák-Magyar Monarchia egyik hadikikötője volt, így igen sok hajó fekszik hullámsírban a környéken. Adja magát a lehetőség hogy tematikus Roncs búvártúrát szervezzünk ide. Itt található többek között a 90m hosszú Baron Gautsch (az Adria Titanicja), Hans Schmidt (korábbi nevén Istra) teherhajó, John Gilmore, a Giuseppe Dezza, az U82 tengeralattjáró roncsa. Ezek mellett számos más felfedezni való is vár ránk. Jó helyszín ha valaki szeretne gyakorolni vagy tanfolyamozni.
2023

Pulai Titán Családi Búvártúra

Ezen a búvártúrán a családos búvároknak szeretnénk kedvezni, ez persze nem azt jelenti hogy egyedül nem vehetnél részt rajta :)! Úti célunk ezúttal Pula lesz, hiszen itt igazi kikapcsolódás várja nem csak a búvárokat hanem a velük tartó kísérőket is.
2023

Titán PAG-i hosszú hétvége búvároknak

A már szokásossá vált Pag-i túrát idén sem hagyhatod ki! Egy hosszú hétvége a Horvát-tenger szépségeivel, Triget zátony, Veliki Zid, és a Rózsa nevű roncs csak rád vár. Tarts velünk idén is! Ha nem vagy biztos a búvártudásodban, oktatóink segítenek hogy belerázódj a merülésbe és biztonságban érezd magad. Gyere és tapasztald meg milyen is egy igazán élménydús és jó hangulatú búvártúra.
2022

Titán hételeji Pro Búvártúra Pag-ra

Tarts velünk egy igazi PRO búvártúrára Pag-ra. Ha van már 20-25 merülésed és legalább AOWD végzettséged, akkor itt a helyed. Ezen a túrán főleg tapasztalt búvárok vesznek részt, így hosszabb és akár mélyebb merüléseken vehetsz részt. Sőt gyakorolhatsz is roncs és mélymerülő tanfolyam részeként. Távoli eddig még nem merült merülőhelyek és sok izgalmas merülés vár rád. Polipok, csikóhalak, rákok, roncsok és üregek várnak rád.

Titán Kornati “Best of” búvártúra

Legyél Te is részese a felfedezés élményének, hiszen most nem a megszokott helyekre megyünk, hanem terv szerint ezen az új területen a legjobb merülőhelyeket fogjuk felfedezni. Igazán gazdag élővilág vár minden búvárt gyönyörű falak, üregek, roncsok és még egy tengeralattjáró bázis is. Itt sok az Adrián megszokott élőlénnyel halrajokkal találkozhatunk, de ezek mellett polipokkal, csigákkal, sziklahalakkal, medverákokkal is.
NEW

Adriai Titán Hajós Búvárszafari – Kalandvágyó búvárok részére

Ez egy igazi hálózsákos búvártúra, kalandvágyó búvárok részére. Viszont olyan helyeken tudsz búvárkodni ahova a parti bázisokról nem vagy csak nehezen juthatsz el, illetve hogy ha ezt a túrát szeretnéd megcsinálni akkor minden nap másik parti bázisra kéne utaznod, hiszen a hajós túrán több napig hajózunk így távolabbi részeket is meg tudunk nézni. Ezt a bulit nem akarod kihagyni!
BEST
TOVÁBBI INFÓK

Továbbá ha bármi kérdésed van, hívd Attilát a +36 20 341 3998 számon, vagy írj mailt az info@tbkdivers.com címre.

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék