Búvártúra – Búvárkodás Magyarországon

Búvártúra – Búvárkodás Magyarországon

Aktuális Búvártúrák

Aktuális Magyarországi Búvártúra

Magyarországi búvár merülések folyamatosan!

Búvárkodás kőbányán kezdő
és haladó búvároknak

Budapest központjától nem messze található a búvár merülésre is alkalmas köbányai pincerendszer. Most neked is lehetőséged van itt merülni.
2Hetente

Búvárkodás kőbányán technikai (Wreck és Cave) búvároknak

Kőbányán a búvárok megfelelő végzettséggel 4 merülőhely közül is tudnak választani. Tehát ha neked van zárt téri (Wreck vagy Cave) végzettséged, akkor válaszd a technikai kőbányai búvárprogramot
2Hetente

Búvárkodás az AquaWorld-ben

Búvárkodnál az AquaWorld 4m mély medencéjében? Válaszd a Titán Búvár Iskola búvártanfolyam felfrissítését búvároktatók segítségével. Budapesten az Aquaworldben igazán kényelemes lehetőséged lehet arra hogy fejleszd búvárképességeidet.

Merülés és búvárkodás a Malom-tó-ban, Budapesten

Búvárkodj Te is a Molnár János barlang előtti malom-tóban. Oktatói felügyelet mellett lehet gyakorolni ebben a meleg vizű elvarázsolt mesevilágban. Legyen szó fundive-ról vagy esetleg gyakorlásról a malom-tó remek helyszín lesz.
NEW

Intro merülés a Molnár János barlangban

Már iskolánk szervezésében is merülhetsz a Molnár János barlangban intró merülést, ahol csillagtúra szerűen a cavern szabályok betartása mellett haladó búvárként barlangi oktató vezetésével körbenézhetsz és belekóstolhatsz a barlangi búvárkodásba.
Cooming

Dorogi búvárkodás Öbölbeach

Aki régebb óta búvárkodik, és járt már Dorogon annak talán nem lesz újdonság, hogy a Palatinusz tavon nem egy hanem két búvárbázis is üzemel. Az egyik búvárbázis az Esztergom felőli oldalon található nagy strand végében, nevezzük ezt régi bázisnak. A másik, ahová most te is velünk tarthatsz, a régi bázissal szemben lévő homokos part oldalában a Öböl Music Beachen található, ez az úgynevezett kis öböl.

Búvártúra és merülés a Tatai Fényes-forrás meleg vizében

Buvárkodj velünk Tatán a fényes-források meleg vizében. Mostanra a katonai tó ismét a régi fényében tündököl. Szép látótávolság, meleg víz (még télen is), és hatalmas morgó forráskráter vár minden búvárt. A tóban ismét élmény a merülés. De persze a körtefás és a sarki forrástó is sok izgalmas látnivalót tartogat a búvároknak.
TOVÁBBI INFÓK

Továbbá ha bármi kérdésed van, hívd Attilát a +36 20 341 3998 számon, vagy írj mailt az info@tbkdivers.com címre.

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék