Búvárpacsi avagy Búvárkodás a gyakorlatban – Médiamegjelenés

Ismét egy kedves megkeresésnek tudtunk eleget tenni, így a Titánok csapata segíthetett Koltai Borinak, az MTV5 Multiverzum című műsor riporterének, kipróbálni a búvárkodást.

MTV5-Multiverzum-Buvar-Buvarkodas-Titan-Buvar-Iskola-Bolgar-Attila-Probamerules-Buvartanfolyam-Riport-Media-Mediamegjelenes-kep-1

Nem is akármilyen környezetben, hanem rögtön nyíltvízen a dorogi Öbölbeach Búvár Center területén.

A Multiverzum ismeretterjesztő riportműsor főként fiataloknak szól, így megpróbáltunk mi is egy kicsit érdekesebb dolgokról beszélni és habár nem volt sok időnk, mégis egy alap átfogó képet mutattunk, hogyan is működik nálunk egy próbamerülés, mit csinálnak a próbamerülők, miket tanulnak meg és milyen élmény éri őket a víz alatt.

MTV5-Multiverzum-Buvar-Buvarkodas-Titan-Buvar-Iskola-Bolgar-Attila-Probamerules-Buvartanfolyam-Riport-Media-Mediamegjelenes-kep-2

Borit sajnos igen rossz látótávolság fogadta Dorogon, de még így is sikerült lencsevégre kapni pár halat, és persze a víz alatt elhelyezett élményelemeket.

Ha érdekel a teljes műsor akkor azt is megnézheted ezen a linken, de csináltunk egy kivonatot is ami csak a merülésről szól.

Köszönjük a lehetőséget az MTVA-nak, a Multiverzum műsor stábjának, Rákóczi Emőkének és persze Koltai Borinak, továbbá Rajky Attilának.

 

 

 

Author: Titán Búvár Iskola

CSAPATUNK

Share This Post On

Submit a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Íme a belépőjegyed a víz alatti kalandokhoz és egy nagyszerű közösséghez!

Köszönjük a feliratkozást!