Búvártanfolyamok

A következő nyaralásodon nemcsak a parton szeretnél napozni, hanem végre alámerülnél, hogy megnézd a víz alatti világot? Tölünk megtanulhatod, hogyan kell! Teljes körű Búvártanfolyam Budapesten akár az egész családnak!

A magyar búvárok igényeit szem előtt tartva, a UEF búvár oktatási rendszerben az elméleti és gyakorlati búvártanfolyam és búvárvizsga letétele után, nálunk azonnal megkapod a világ összes vizére érvényes búvárengedélyedet,

és indulhat a búvárkodás! Ha kicsit extrémebb dolgokra vágysz, nálunk elsajátíthatsz több speciális búvár merülési technikát, többek között a roncs merülés és az advaced nitrox tanfolyam anyagát is.

Érdekel a Technikai búvárkodás, szeretnél kevert gázokkal merülni, vagy mélyebbre menni mint az átlag, esetleg a barlangi búvárkodás érdekel!

Akkor válaszd a Titán Búvár Iskola Technikai tanfolyamjait. Amik egy részét neves külsős oktatók bevonásával oktatjuk.

Aktuális Búvártanfolyamok


Esemény Időpont Szabad helyek
Titán Tengerbiológia tanfolyam - November 05-06 Titán Tengerbiológia tanfolyam - November 05-06 2022/11/05 - 2022/11/06
13:00 - 18:00
12
Tengerbiológia Mesterfokon tanfolyam - November 26-27 Tengerbiológia Mesterfokon tanfolyam - November 26-27 2022/11/26 - 2022/11/27
13:00 - 18:00
12

 

 

Választható Búvártanfolyamok

UEF búvártanfolyamok, búvár, búvárkodás, búvároktatás, rekreációs

Búvártanfolyam Budapesten zajlik, a nyílt vízi merülésekre alap esetben Magyarországon, vagy igény szerint az Adrián, vagy a Vörös-tengeren kerül sor. Óráinkra jellemző a jó hangulaton kívül a biztonság maximális figyelemben tartása is. Velünk biztonsággal merülhetsz, kis csoportos képzéseinken külön is foglalkozunk veled, ha valahol elakadtál.

Tudjuk, hogy a búvársport megszeretéséhez mennyire fontosak az első lépések, ennek szellemében tartjuk búvár tanfolyamainkat kezdőknek és haladóknak egyaránt. Nálunk minden búvárigazolványodat vizsgád után azonnal a kezedben tudhatod, és nem kell heteket várni rá, hogy megérkezzen. Válassz szintednek megfelelő tanfolyamaink közül, vagy, ha először jársz itt, gyere el próbamerülésre!

Választható Technikai Búvártanfolyamok

UEF, techline, technikai búvár tanfolyam, tanfolyamok

 

Próbamerülés >>>

Kezdő búvártanfolyam >>>

búvár, búvártanfolyam, kezdő búvártanfolyam, kezdő búvártanfolyam budapest

 

Első lépés a kezdő búvártanfolyam. Ha már voltál próbamerülésen és/vagy tudod, hogy búvárkodni szeretnél akkor jelentkezz a kezdő búvártanfolyamra. A UEF kezdő búvártanfolyam elvégzése után azonnal megkapod a búvár igazolványod (nálunk nem kell rá több hetet várnod) és így a világ bármely országában teljes jogú búvárként merülhetsz. Sőt a kezdő búvártanfolyamon nálunk egy olyan magas szintű búvár tudást kapsz ami nagyban növeli a búvár biztonságodat. A búvárkodás alapjain túl a szabadtüdős búvárkodással is megismertetünk és a búvártanfolyam részeként többek között ajándék halfelismerő tanfolyamot is kapsz. A kiscsoportos búvártanfolyam miatt biztos lehetsz abban is, hogy a búvároktató veled tud foglalkozni és minden problémádra megoldást találsz majd.

Nézd meg hogy az alap búvártanfolyamon kívül, mi mindet tetűnk még bele a kezdő búvártanfolyam csomagjainkba. Kezdő búvártanfolyam, Részletek és Árak >>>

 

Haladó búvártanfolyam >>>

búvár, búvártanfolyam, kezdő búvártanfolyam, haladó búvártanfolyam budapest

 

Mentő búvártanfolyam >>>

búvár, búvártanfolyam, mentő búvártanfolyam, mentő búvártanfolyam budapest

Mester búvártanfolyam >>>

Merülésvezetői (Dive Master) búvártanfolyam  >>>

 

 

Speciális búvártanfolyam:

Szabadtüdős búvártanfolyamok >>>

Apnea és Freedive búvártanfolyam >>>

Éjszakai merülő búvártanfolyam >>>

Nitrox búvártanfolyam >>>

Szárazruhás búvártanfolyam >>>

Jég alá merülő búvártanfolyam >>>

Roncsba behatoló búvártanfolyam >>>

Mélymerülő búvártanfolyam >>>

Búvárfotós búvártanfolyam  >>>

Tengerbiológiai búvártanfolyam >>>

 

Búvártanfolyam és oktatás helye:

Telefon: +36 20 341 3998

Búvároktatás és búvártanfolyam az Aquaworld -ben és a Sport 11 Uszodájában (a Volt Sportmax I. és Újbudai Hosszúréti Sportcentrum)

Aquaworld: 1044. Budapest, Íves utca 16.

Sport 11: 1112. Budapest, Kánai út 2.

 Titán Búvár Infó Csomag • Rendeld meg INGYEN!

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Íme a belépőjegyed a víz alatti kalandokhoz és egy nagyszerű közösséghez!

Köszönjük a feliratkozást!