Búvártanfolyamok

Búvártanfolyamok
A következő nyaralásodon nemcsak a parton szeretnél napozni, hanem végre alámerülnél, hogy megnézd a víz alatti világot? Tölünk megtanulhatod, hogyan kell! Teljes körű Búvártanfolyam Budapesten akár az egész családnak!

A magyar búvárok igényeit szem előtt tartva, a UEF búvár oktatási rendszerben az elméleti és gyakorlati búvártanfolyam és búvárvizsga letétele után, nálunk azonnal megkapod a világ összes vizére érvényes búvárengedélyedet,

és indulhat a búvárkodás! Ha kicsit extrémebb dolgokra vágysz, nálunk elsajátíthatsz több speciális búvár merülési technikát, többek között a roncs merülés és az advaced nitrox tanfolyam anyagát is.

Érdekel a Technikai búvárkodás, szeretnél kevert gázokkal merülni, vagy mélyebbre menni mint az átlag, esetleg a barlangi búvárkodás érdekel!

Akkor válaszd a Titán Búvár Iskola Technikai tanfolyamjait. Amik egy részét neves külsős oktatók bevonásával oktatjuk.

Aktuális Búvártanfolyamok

Választható Búvártanfolyamok

Búvártanfolyam Budapesten zajlik, a nyílt vízi merülésekre alap esetben Magyarországon, vagy igény szerint az Adrián, vagy a Vörös-tengeren kerül sor. Óráinkra jellemző a jó hangulaton kívül a biztonság maximális figyelemben tartása is. Velünk biztonsággal merülhetsz, kis csoportos képzéseinken külön is foglalkozunk veled, ha valahol elakadtál.

Tudjuk, hogy a búvársport megszeretéséhez mennyire fontosak az első lépések, ennek szellemében tartjuk búvár tanfolyamainkat kezdőknek és haladóknak egyaránt. Nálunk minden búvárigazolványodat vizsgád után azonnal a kezedben tudhatod, és nem kell heteket várni rá, hogy megérkezzen. Válassz szintednek megfelelő tanfolyamaink közül, vagy, ha először jársz itt, gyere el próbamerülésre!

A UEF TechLine a technikai búvárkodás világába vezet el téged, ennek is két része van, az egyik segít kiterjeszteni az alap rekreációs tudásodat, megismertet a technikai felszerelésekkel és megbízható tudást biztosít ahhoz hogy már a rekreációs merülések mellett képes legyél akár +1 stage palackkal merülni. A másik technikai rész (zölddel jelölve) azoknak ad lehetőséget a fejlődésre, akik komolyabb technikai merüléseket szeretnének végrehajtani. Azokat a tanfolyamokat találod meg itt amik ahhoz kellenek hogy barlangban vagy komolyabb kevert gázos merüléseken vehessél részt.

Ezen Techbúvár tanfolyamokat szintén megtalálod iskolánk kínálatában.

Próbamerülés

Uszodai próbamerüléseinken belekóstolhatsz a búvárkodásba és eldöntheted, hogy tetszik-e ez a csodálatos sport. Halak és korallok ugyan nem lesznek, viszont annál többet megtanulsz az búvár alapokról és a próbamerülésen kipróbálhatod, milyen víz alatt lélegezni. A próbamerüléseket Budapesten tartjuk, ha elhozod ismerősödet, barátodat, akkor különféle kedvezményeket kaptok! Próbáld ki a búvárkodást, a folytatás utána csak rajtad múlik, mi itt leszünk!

Kezdő búvártanfolyam

Első lépés a kezdő búvártanfolyam. Ha már voltál próbamerülésen és/vagy tudod, hogy búvárkodni szeretnél akkor jelentkezz a kezdő búvártanfolyamra. A UEF kezdő búvártanfolyam elvégzése után azonnal megkapod a búvár igazolványod (nálunk nem kell rá több hetet várnod) és így a világ bármely országában teljes jogú búvárként merülhetsz. Sőt a kezdő búvártanfolyamon nálunk egy olyan magas szintű búvár tudást kapsz ami nagyban növeli a búvár biztonságodat. A búvárkodás alapjain túl a szabadtüdős búvárkodással is megismertetünk és a búvártanfolyam részeként többek között ajándék halfelismerő tanfolyamot is kapsz. A kiscsoportos búvártanfolyam miatt biztos lehetsz abban is, hogy a búvároktató veled tud foglalkozni és minden problémádra megoldást találsz majd. Nézd meg hogy az alap búvártanfolyamon kívül, mi mindet tetűnk még bele a kezdő búvártanfolyam csomagjainkba.

Haladó búvártanfolyam

Tetszenek a színes halacskák, de jó lenne körbeúszni azt a szép hajóroncsot 30 méter mélyen, amiről a többiek meséltek az esti sütögetésnél? Csodálod a vezetődet, mert magabiztosan navigál a víz alatt és mindig tudja merre jártok? Kíváncsi vagy, milyen az éjszakai élet a tenger mélyén amikor a ragadozók vadászni indulnak? Szeretnél beúszni a kisebb üregekbe, hogy megcsodálhasd az érdekes víz alatti képződményeket? Ha legalább egy kérdésre Igen volt a válaszod, akkor a Titánbúvár Haladó Nyílt vízi Búvártanfolyamot (AOWD) neked találták ki!

Mentő búvártanfolyam

Mentőbúvár tanfolyam azoknak, akik komolyan gondolják “A búvár balesetek nagy része a parton kezdődik!” – ha búvárkodsz, akkor Te is biztosan hallottad már ezt a mondást. Búvár tanulmányaid során eddig már megtanulhattad, hogyan legyen a merülésed biztonságos, mit csinálj, ha bajba kerülsz te vagy a társad. Most megtanulhatod azt is, hogyan segíts másokon súlyosabb búvár balesetek esetén is.

Mester búvártanfolyam

Szeretnél a legmagasabb búvár szintre lépni, de megmaradnál a szabadidős búvárkodásnál? Akkor legyél Te is Mester Búvár, és jelentkezz a mester búvártanfolyamra. A mesterbúvári (UEF vezető búvár, MSD) képzés lényege, hogy megtanulhatsz és átismételhetsz minden olyan merülési ismeretet amivel egy átlag búvár merülései alatt találkozhat. A Mester Búvár képes társával megtervezni és végrehajtani bármilyen nyíltvízi 40m-es merülést. Ismeri a dekompressziós merülés részleteit, veszélyeit, és biztonságosan végre tud hajtani ilyen merüléseket.

Merülésvezetői (Dive Master) búvártanfolyam

Ha már nem csak profin szeretnél búvárkodni hanem szeretnél embereket vezetni a víz alatt, akkor gyere és legyél Dive Master. Nálunk ez a merülésvezetői búvártanfolyam, nem csak egy gyors ismétlésből áll. Nálunk mindent megtanulsz ahhoz, hogy biztonságos és élménydús merülést nyújthass a veled merülő búvároknak.

Speciális Búvártanfolyamok

Válassz hozzád illő búvár specialitást

Nitrox, Mélymerülő, Szárazruhás, Roncsbúvár, Tengerbiológia, Búvárfotós, Éjszakai merülő, hogy csak párat említsünk azok közül a búvártudást kiegészítő tanfolyamok közül amit nálunk el tudsz végezni. Némelyiket már a kezdő búvár tanfolyam után is.
NÉZD MEG!

Technikai Búvártanfolyamok

Technikai búvártanfolyamok

Szeretnél profi búvár lenni, akkor ezeket a technikai búvártanfolyamokat javasoljuk neked. Akár Haladó búvártanfolyam után is bele lehet kezdeni!
NÉZD MEG!
TOVÁBBI INFÓK

Továbbá ha bármi kérdésed van, hívd Attilát a +36 20 341 3998 számon, vagy írj mailt az info@tbkdivers.com címre.

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék