Búvártúrák

Búvártúrák

Aktuális Búvártúrák

Külföldi Búvártúrák

Magyar Merülések

Búvártúrák és búvármerülések

Magyarországi merülések

Magyarországon szeretnél merülni, nálunk megtalálod a legjobb merülőhelyeket. Medencés merülések az AquaWorld-ben és a SportMax 1-ben, élménybúvárkodás a Tatai Fényes-forrásban, Dorogon és a Kőbányai pincetrendszerben és még sok más helyen.

Egyiptomi búvártúrák

A vörös-tenger a világ egyik legszebb merülő helye, távolsága és megfizethető ára miatt közkedvelt célpontja az európai búvároknak és a nyaralni vágyó családoknak. Ha te is szeretnél delfineket látni, gyere el az egyik Egyiptomi búvártúrára.

Horvátországi búvártúrák

Az Adrián búvártúrákat Pagra, Pulára, az Oliga nevű hajóra és Kornatira szervezzük. Az adriai tenger közelsége miatt, ide akár egy hosszú hétvégére is megéri eljönni. A víz alatt gyönyörű falak, halak, csigák és polipok várnak ránk. Búvártanfolyamok vizsgamerüléseinek ideális terep.

Maldív búvárszafarik

A Maldív-szigetek kiemelt célpont a titánoknál. Mind búvárkodni, mind pedig nyaralni az egyik legjobb terület. Ide főként hajós szafarit szervezünk, hiszen szerintünk így mutathatjuk meg a legtöbbet a velünk tartó búvároknak. Különleges Luxus turák, szuper hangulat, és odafigyelő oktatók.

Különleges úti célok

Itt a legkülönlegesebb búvártúráink közül mazsolázhatsz. Tarts velünk Sipadanra (Malajzia) egy különleges nem csak búvár hanem turista programokkal tűzdelt kiruccanásra, Szudánba a vörös-tenger legszebb részére, vagy épp Norvégiába egy igazi Orka és bálna expedícióra. Minden különleges búvárélmény egy helyen.
TOVÁBBI INFÓK

Továbbá ha bármi kérdésed van, hívd Attilát a +36 20 341 3998 számon, vagy írj mailt az info@tbkdivers.com címre.

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék