Titán Búvár Film Csapat – filmforgatás, biztosítás és búvárfelszerelés filmforgatáshoz

Titán Búvár Film Csapat – filmforgatás, biztosítás és búvárfelszerelés filmforgatáshoz

Titán Búvár Film Csapat

filmforgatás, biztosítás és búvárfelszerelés filmforgatáshoz

Filmes Búvár biztosításra, helyszínépítésre, mentőbúvári helyszíni biztosításra vagy csak merülésvezetői biztosításra van szükséged?

A Titán Búvár Iskola csapata már több éve foglalkozik klippek, reklámfotózások, mozifilmek búvári helyszín biztosításával és segítünk a vízalatti jelenetek felvételének zökkenőmentes lebonyolításában de még a helyszín- és díszletépítésben is.

Tehát, ha Te épp most,

  • Reklám film forgatás búvár biztosításához
  • Vízalatti klipp forgatás technikai biztosításához
  • Játékfilmes mentőbúvár biztosításához
  • Vízalatti felvételek helyszín- és díszletépítéséhez
  • Vízalatti filmes búvárbiztosításhoz
  • Rendezvények mentőbúvári biztosításához

keresel,

  • Magyarul és Angolul beszélő Mentő-, Merülésvezető- (Divemaster) és Oktató búvárokat
  • Búvár felszerelés bérléssel együtt

akkor a legjobb csapatot találtad meg!

búvár, film forgatás, búvár biztosítás, biztosító búvár, búvár asszisztencia, reklám film, klipp, játékfilm, vízalatti jelentetek, filmezés,

A Titán Búvár Film csapat, mindent megold a vízfelszín alatt.

Forgatások alatt nem könnyű a színészek és a stáb biztonságát szavatolni. Ez sokszorosan igaz akkor, ha a filmforgatás vizes környezetben medencében vagy élő vízben történik. Ilyen esetben nem elég ha valaki rendelkezik egy alap vagy haladó búvárvizsgával. Holott az operatőröknek legtöbbször csak ilyen van. De még ha van is komolyabb gyakorlata, akár a színésznek akár a stábnak, akkor is kell egy csapat aki a biztonságra figyel. Segít filmeseknek a búvár felszereléssel dolgozni, alájuk rakja a kért technikát, odafigyel a megfelelő levegő mennyiségre. Minden pillanatban készen áll a vízalatti mentésre, mégpedig úgy hogy mindeközben takarásban marad. A csapatunk már sok filmben, klipben dolgozott együtt filmes cégekkel, rendezőkkel, így jól tudjuk, milyen fontos egy forgatásnál hogy zökkenő mentesen működjenek a dolgok.

 

[testimonials style=”10″ margin_top=”” margin_bottom=””][testimonial name=”Progressive%20Productions” company=”” href=””]%3Cdiv%20dir%3D%22auto%22%3EMaxim%C3%A1lisan%20meg%20voltunk%20el%C3%A9gedve%2C%20nagyon%20k%C3%B6sz%C3%B6nj%C3%BCk%20a%20rugalmass%C3%A1gotokat%20%C3%A9s%20elk%C3%B6telezetts%C3%A9geteket!%20Nem%20mondom%2C%20hogy%20napi%20rendszeress%C3%A9ggel%20dolgozunk%20b%C3%BAv%C3%A1rokkal%20a%20fot%C3%B3z%C3%A1sainkon%2C%20de%20ha%20legk%C3%B6zelebb%20sz%C3%BCks%C3%A9g%C3%BCnk%20lesz%20dive%20masterre%2C%20biztosan%20hozz%C3%A1tok%20fordulunk%20majd!%20%3A)%3C%2Fdiv%3E%0A

[/testimonial][/testimonials]

búvár, film forgatás, búvár biztosítás, biztosító búvár, búvár asszisztencia, reklám film, klipp, játékfilm, vízalatti jelentetek, filmezés,

Mentőbúváraink, Merülésvezetőink és Oktatóink több éves búvár múlttal rendelkeznek és több száz merülés van a hátuk mögött, ami alatt igen nagy tapasztalatra tettek szert.

Bár mi nem foglalkozunk operatőri munkával, csak építéssel és biztosítással, mégis ha szükséges akkor külsős operatőrök, segítségével még a forgatást is meg tudjuk oldani.

Kérjen ajánlatot tőlünk!
Hívjon minket a +36 20 341 3998 számon (Attila) vagy írjon emailt az info@tbkdivers.com -os emailcímre.

búvár, film forgatás, búvár biztosítás, biztosító búvár, búvár asszisztencia, reklám film, klipp, játékfilm, vízalatti jelentetek, filmezés,

Eddigi filmes munkáink:

2017 – Egy vízi sportszer gyártó világmárka 2018-as katalógusának medencés filmforgatásának és fotózásának helyszíni búvármesteri biztosítása a Progressive Productions megbízásából.
Feladat: Helyszíni Mentőbúvári és merülésvezetői biztosítás és búvárfelszerelések bérbeadása.

2016 – Thierry Robert és Alban Michon, L’homme qui voulait plonger sur Mars című dokumentum filmjének a Kőbányai sörgyár alatt forgatott jeleneteinek búvár biztosítása.
Feladatok: Többek között, Alban Michon biztosító búvára és a magyarországi jelenetek búvárfelszereléseinek bérbeadása.

Alban Michon, film, forgatas, búvár, búvár biztosítás

2012 – Lőrincz Nándi, Nagy Bálint – Egysnittes/Egyészakás
Feladatok: Rendezői asszisztens

2011 – Kiscsillag – Örökre című videó klipp
Feladatok: Másodasszisztens

2008 – Vad Fruttik – Kemikáliák
Feladatok: Rendezői asszisztens és alpin technikai koordinátor

2007 – Nagy János: Impressziók VJ filmje Merényi Dávid és Nagy Gergely rendezésében.
Feladatok: Víz alatti medencés jelentek biztosítása, Péterfi Bori biztosító búvára, búvárfelszerelések bérbeadása.

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék