Speciális búvártanfolyamok

Speciális búvártanfolyamok

Azonnal kezdhető búvártanfolyamok

Online / offline búvártanfolyamok

Iskolánkban elvégezhető búvár specialítások

Szabadtüdős búvártanfolyamok

Ha szeretsz légzőcsővel (pipával) úszkálni a tengerben, de érdekel hogyan kell ezt profi módon csinálni, ha szeretnél több időt tölteni a víz alatt ha biztonságosan szeretnél snorkerezni akkor ezteket a tanfolyamokat neked találták ki.

Éjszakai merülő búvártanfolyam

Az éjszakai búvárkodás egy különleges élmény, hiszen ilyenkor jönnek elő a vadászó élőlények, ilyenkor könnyeben megfigyelhetjük a nappali élőlényeket is és mindent a valós színében láthatunk a lámpánk fényében. Már kezdő búvártanfolyam után is elvégezhető specialitás.
OWD után

Nitrox búvártanfolyam

Hosszabb és biztonságosabb merülések várnak rád a Nitrox tanfolyam után. Megnyújtott No deco idő, kevesebb esély a dekompressziós betegségek kialakulására és még a mélységi mámor sem jelent veszélyt számodra. A nitrox búvártanfolyam a kevert gázos merülések alapja. Rekreációs szinten max. 40%-os oxigén használatát sajátítjuk el. A Nitrox búvártanfolyam belépő a technikai merülések világába is.
Ajánljuk

Szárazruhás búvártanfolyam

A szárazruha előnyei többek között, hogy hidegebb vizekben és mélyebbre is merülhetsz, mert melegítő-szerű aláöltözetet is viselhetsz alatta. Nem megy bele a víz, merülés után csak leveszed és már ülhetsz is az asztalhoz a merülési naplódat töltögetni. Az öltözésre szánt idő lecsökken, sokkal kényelmesebb benne merülni, mint a nedves (neoprén) ruhában. Nem véletlen, hogy James Bond is ezt választotta!
OWD Után

Roncsba behatoló búvártanfolyam

A roncsmerülés igazi különleges környeztet teremt a búvároknak. Hatalmas teherszállító- és komphajók, bombázó repülőgépek, tengeralattjárók és csatahajók várják a búvárokat a tengerek mélyén. Ha te már legalább haladó búvár (AOWD) végzettséggel rendelkezel, és szeretnéd nem csak kívülről nézegetni a roncsokat, vagy szeretnél kőbányán is részt venni egy dupla palackos merülésen és így eljutni akár mind a 4 merülőhelyre, akkor ezt a tanfolyamot ne hagyd ki!
AOWD Után

Mélymerülő búvártanfolyam

Mélymerülő búvárként beléphetsz a csend és a szürkeség birodalmába, ami 30 m alatt kezdődik, és tapasztalt oktatók vezetésével megtanulhatod hogyan merülhetsz 40 m-ig. A búvárképzés során megismerkedhetsz a mélymerülés speciális formáival, és búvárfelszereléseivel. Megtanulod a dekompressziós búvár merülések elméleti és gyakorlati részét, melynek tudása akár a közepes mélységtartományban (18-30 m) való búvárkodást is biztonságosabbá teszik számodra.
AOWD Után

Búvárfotós búvártanfolyam

Búvárként egyre többen viszünk kamerát a víz alá, hogy megörökítsük a lenti élményeket. Ezek a képek viszont legtöbb esetben színtelenek, életlenek, bemozdultak vagy éppen rosszul komponáltak. Most te is megtanulhatod miként kell búvárkodás közben úgy fényképezni hogy azok a leginkább visszaadják azt, amit a legjobban szeretsz a búvárkodásban.

Tengerbiológiai búvártanfolyam

Szeretnéd tudni mit látsz a víz alatt? Szeretnél tudatosan búvárkodni? Szeretnél megismerni és felismerni minden élőlényt? Szeretnéd, hogy egy túrán te legyél az a búvár akit a többiek körbe ülve hallgatnak? Ha igazán érdekelnek a vízalatti élővilág, ha szeretnéd megtalálni, és fontosnak érzed hogy felismerd melyik élőlényt is látod merülés közben, akkor ez a tanfolyam kihagyhatatlan számodra. Nem csak búvároknak!
Ajánljuk

Tengerbiológiai mesterfokon búvártanfolyam

Már elvégezted a tengerbiológia képzésünket? Szeretnéd még többet tudni? Az előadások célja, hogy laikus érdeklődők számára világos, de mégis elmélyedt tudást nyújtson a tengerek varázslatos világáról olyan témakörökben is, melyekre eddig nem is gondolt.

Búvár felszerelés karbantartó tanfolyam

Szeretnéd megóvni és saját magad karbantartani a búvárfelszereléseket amiket használsz? Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod hogyan tartsd rendben a saját búvárfelszereléseidet a maszkodtól egészen a légzőautómatáig.
coming
TOVÁBBI INFÓK

Továbbá ha bármi kérdésed van, hívd Attilát a +36 20 341 3998 számon, vagy írj mailt az info@tbkdivers.com címre.

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék