Safety Diver búvártanfolyam (Búvárbalesetek megelőzése és oxigénnel történő elsősegélynyújtás)

Safety Diver búvártanfolyam (Búvárbalesetek megelőzése és oxigénnel történő elsősegélynyújtás)
New

Safety Diver búvártanfolyam (Búvárbalesetek megelőzése és oxigénnel történő elsősegélynyújtás)

25000 Ft

Nem elég neked a digitális kártya? Ha szeretnél plasztik kártyát is akkor az külön térítendő. (Az ár tartalmazza a sima posta költséget is.)

Leírás

  • Szeretnél biztonságosan merülni?
  • Tudni, hogy búvártársaid is biztonságban vannak?
  • Megszerezni a szükséges tudást és gyakorlatot az oxigénes elsősegélynyújtáshoz?

Safety Diver búvártanfolyam (Ajándék elsősegély előadással)

A UEF Safety Diver tanfolyam lehetőséget nyújt a búvárbalesetek megelőzésével és az oxigénes elsősegélynyújtással kapcsolatos ismereteid elmélyítésére.

Digitális tankönyv és videó előadások mellett 1 órás gyakorlati képzés is vár rád, amely segítségével elméleti és gyakorlati tudást szerezhetsz a biztonságos merüléshez és a búvárbalesetek elkerüléséhez.

A tanfolyam célja, hogy megtanítsa a búvárokat, hogyan reagáljanak búvárbalesetekre és hogyan nyújtsanak elsősegélyt olyan helyzetekben, amikor az oxigénadás segítséget jelenthet.

Safety-diver-buvar-tanfolyam-elmelet-video-02

Az első részben olyan alapfeltételeket tanulsz, amelyek feltétlenül szükségesek a biztonságos merüléshez. Ez magában foglalja a rendszeres búvárorvosi vizsgálatot, a megfelelő képzettséget és felkészültséget, valamint a megfelelő testi-lelki állapotot.

A tanfolyam megismerkedhetsz a búvárfelszerelések legfontosabb a biztonságot szolgáló karbantartásával és merülésre való felkészítésével, illetve a biztonsági eszközök használatával.

A Légzési- és Keringési Rendszer témakörében olyan ismereteket sajátíthatsz el, mint a tüdő anatómiája és működése, a gázcsere az alveolusokban, valamint az artériák, vénák és kapillárisok működése.

A tanfolyam résztvevői megismerhetik a biztonságos merülések alapvető feltételei közé tartozó megfelelő oxigén ellátás és a nitrogén kiürülés elméleti feltételeit, valamint a hidratáltság biztosításának fontosságát a megfelelő vérkeringés és az anyagcsere bomlástermékeinek eltávolítása érdekében.

Safety-diver-buvar-tanfolyam-elmelet-o2-elsosegely-gyakorlati-lepesei-02

A Safety Diver tanfolyam során megismerkedhetsz az oxigénnel történő elsősegélynyújtás módszereivel és eszközeivel, hogy azonnal segíteni tudj a búvárbaleset áldozatainak. Az oktatás részletesen bemutatja a normobar oxigén adásának módját, a dekompressziós megbetegedés gyanúja esetén történő eljárást, valamint a hiperbár oxigénkezelés elméleti mibenlétét, valamint a kamrai kezelés lépéseit.

A Safety Diver tanfolyamra jelentkezés feltétele a legalább 14 éves életkor és az Open Water Diver búvárvégzettség.
Ajánlott, hogy rendelkezz laikus elsősegélynyújtó ismeretekkel is (de ez nem kötelező).

A Safety Diver: Búvárbalesetek megelőzése és oxigénnel történő elsősegélynyújtás nemcsak egy tanfolyam, hanem egy lehetőség arra, hogy magabiztosan és tudatosan merülj a víz alá, miközben megismered a búvárbalesetek elkerülésének és az oxigénes elsősegélynyújtásnak a kulcsfontosságú szerepét. Csatlakozz hozzánk és kedj most azonnal bele ebbe a kurzusba.

 

Tegyünk együtt a biztonságos merülésért!

Ajándék!

Aki most jelentkezik az a Safety Diver tanfolyam mellé, egy 2 órás Titán elsősegély nyújtó eDive előadást is kap ajándékba.
Ez a Titán előadás mindenre kitér amit tudni érdemes laikus szinten. Beszélünk az alap elsősegélytől kezdve, az újraélesztés folyamatáról és a félautomata defibrillátor használatáról is.
(Az elsősegély tanfolyamhoz nem jár minősítés, csak a tudás. ???? )

Mennyibe kerül a Safety Diver búvártanfolyam (Búvárbalesetek megelőzése és oxigénnel történő elsősegélynyújtás)?

TOVÁBBI INFÓK

Továbbá ha bármi kérdésed van, hívd Attilát a +36 20 341 3998 számon, vagy írj mailt az info@tbkdivers.com címre.

Jelentkezz most!

New

Safety Diver búvártanfolyam (Búvárbalesetek megelőzése és oxigénnel történő elsősegélynyújtás)

25000 Ft

Nem elég neked a digitális kártya? Ha szeretnél plasztik kártyát is akkor az külön térítendő. (Az ár tartalmazza a sima posta költséget is.)

Áraink Euróban és/vagy Forintbanértendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Keresés a blogban

Termékkategóriák

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Instagram Live (smashbaloon)

Legutóbbi bejegyzések

Címkék