Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelem

A honlapon megjelenített tartalom a Titán Búvár Iskola tulajdonát képezi.

Termékek megrendelésekor, illetve a szolgáltatásra történő feliratkozáskor megadott adatokat a Titán Búvár Iskola az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azokat át nem adja. A hírlevél szolgáltatásunkra való feliratkozás egyetlen kattintással bármikor lemondható, illetve megszüntethető az Titán Búvár Iskola által küldött elektronikus levelek legalsó sorában lévő leiratkozási linkre kattintva.

Az Titán Búvár Iskola weboldalain kezdeményezett megrendelés, illetve feliratkozás egyben ezen szolgáltatásokhoz kötött adatvédelmi feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja a cég adatbázisába történő felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a cég weboldalainak bármelyikéről érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

Adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Cégadatok

Titán Búvár Iskola


Bolgár Attila e.v.

Székhely: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 12-14.

Nyilv. szám: 42751488

telefon: +36 20 341 3998

e-mail: [mailto]info@tbkdivers.com[/mailto]

 

 

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Íme a belépőjegyed a víz alatti kalandokhoz és egy nagyszerű közösséghez!

Email címed*
Neved*
Hogyan szólíthatunk?
*
*

Köszönjük a feliratkozást!