Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelem

A honlapon megjelenített tartalom a TitánBúvárKlub tulajdonát képezi.

Termékek megrendelésekor, illetve a szolgáltatásra történő feliratkozáskor megadott adatokat a TitánBúvárKlub az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azokat át nem adja. A hírlevél szolgáltatásunkra való feliratkozás egyetlen kattintással bármikor lemondható, illetve megszüntethető az TitánBúvárKlub által küldött elektronikus levelek legalsó sorában lévő leiratkozási linkre kattintva.

Az TitánBúvárKlub weboldalain kezdeményezett megrendelés, illetve feliratkozás egyben ezen szolgáltatásokhoz kötött adatvédelmi feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja a cég adatbázisába történő felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a cég weboldalainak bármelyikéről érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

Adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Cégadatok

TitánBúvárKlub | Bolgár Attila

Székhely: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 12-14.

telefon: +36 20 341 3998

e-mail: [mailto]info@tbkdivers.com[/mailto]

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Íme a belépőjegyed a víz alatti kalandokhoz és egy nagyszerű közösséghez!

Email címed*
Neved*
Hogyan szólíthatunk?
*
*

Köszönjük a feliratkozást!