Kezdő Búvártanfolyam

Kezdő Búvártanfolyam

Kezdő Búvártanfolyam

A búvárkodás itt kezdődik. Vesd bele magad életed egyik legszuperebb élményébe melyet maximálissan segít az egyedülálló oktatási rendszerünk. Hiszen nálunk videó előadások mellett élő konzultáció és személyreszabott gyakorlások várnak.
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Csomag árak
Kezdj hozzá

Kezdő búvártanfolyam (OWD), avagy az igazi élmény búvárkodás itt kezdődik!

Első lépés a kezdő búvártanfolyam. Ha már voltál próbamerülésen és/vagy tudod, hogy búvárkodni szeretnél akkor jelentkezz a kezdő búvártanfolyamra. A UEF kezdő búvártanfolyam elvégzése után azonnal megkapod a búvár igazolványod (nálunk nem kell rá több hetet várnod) és így a világ bármely országában teljes jogú búvárként merülhetsz. Sőt a kezdő búvártanfolyamon nálunk egy olyan magas szintű búvár tudást kapsz ami nagyban növeli a búvár biztonságodat. A búvárkodás alapjain túl a szabadtüdős búvárkodással is megismertetünk. A kiscsoportos búvártanfolyam miatt biztos lehetsz abban is, hogy a búvároktató veled tud foglalkozni és minden problémádra megoldást találsz majd. Nézd meg hogy az alap búvártanfolyamon kívül, mi mindet tetűnk még bele a kezdő búvártanfolyam csomagjainkba.

Hogy lehet, hogy eddig kihagytad a búvárkodást?!

 

Ahelyett, hogy a tengerparton unatkoznál egész nap, a következő nyaralásodon fedezd fel inkább az igazi kalandot, ami a mélységben kezdődik. Színpompás halak, delfinek, teknősök, polipok, kagylók és korallok várnak rád – igazi életre szóló élmény, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki!

 

Kezdő Búvártanfolyam Budapesten – Búvárvizsga akár pár hét alatt!

 

Búváriskolánkban pár hét alatt elsajátíthatod a biztos alapokat ami a búvárkodáshoz szükséges, a vizsga letétele után pedig nálunk NEM kell várnod a búvár kártyádra, hanem azonnal megkapod az igazolványodat is és indulhat a kaland!

 

Első a biztonság

 

A búvárkodás extrém sportnak számít, éppen ezért nem mindegy, milyen tanfolyamon tanuljuk meg az alapjait. Oktatási rendszerünkben extra fontosságot tulajdonítunk a biztonságos búvárkodás szabályainak, mindenkire külön odafigyelünk, minden kérésnek időt szentelünk. Éppen ezért minden olyan hallgató, aki nálunk tanult és betartja a tanultakat, maximális biztonsággal merülhet, akármilyen búvárbázisra vetődik is el a világ bármely táján.

 

Oktatási rendszer magyar hallgatókra szabva – rejtett költségek nélkül

 

Búvártanfolyamainkat az UEF oktatási rendszerben oktatjuk, amely kifejezetten a magyar hallgatók igényeire lett szabva. A tanfolyam elméleti oktatásból, medencés gyakorlásból és  nyíltvízi merülésből áll, ára tartalmazza a vizsgadíjat, búvárigazolványt és oklevelet is. Minden hallgatónk ajándék tankönyv és DVD csomagot is kap, hogy a tananyagot később is át tudja nézni búvártúrái előtt.

buvar-buvaroktatas-buvarkodas-buvariskola-tanfolyam-kezdo-buvar-e1536675625282

A TITÁN KEZDŐ Búvártanfolyam csomag részletes tartalma:

 • 20 óra elméleti oktatás (online videós)
 • min. 4 óra medencés gyakorlás
 • min. 4 nyíltvízi merülés
 • vizsgadíj
 • nemzetközi regisztráció és búvárigazolvány
 • a tanfolyam teljes idejére komplett felszerelés és töltött palack

 

Ajándék oktatócsomag:

 • e-learning magyar nyelvű tankönyv (online a telefonodon)
 • oktató DVD film (online)
 • Merülésnyilvántartó füzet
 • toll oktatási rendszerünk emblémájával

 

 

Figyelem! Ez nem egy „fapados” (kuponos) búvártanfolyam!

 

Számunkra fontos, hogy teljes körű szolgáltatást kapj, éppen ezért a TITÁN KEZDŐ Búvártanfolyam csomag egy olyan komplett csomag rengeteg bónusszal és ajándékkal, amely egyedülálló a piacon.

Igaz vannak nálunk olcsóbbak, Viszont:

 • Nálunk nincsenek rejtett költségek, minden benne van a tanfolyam árban, még a nemzetközi regisztráció és a kártya díj is!
  (Számolj utána, hogy az olcsóbbnak tűnő tanfolyamok is a végén kb ennyire jönnek ki, vagy lehet hogy nincs benne a belépő, vagy a nyíltvízi merülés.)
 • Nálunk több részletben is fizethetsz!
 • Nálunk megtanulsz búvárkodni, és nem csak kártyát szerzel!
 • Nálunk mindenkinek lesz a tanfolyam alatt saját felszerelése!
 • Nálunk kis csoportos foglalkozások vannak, hogy Rád is személyre szabottan tudjunk odafigyelni!
 • Nálunk lesz időd gyakorolni, és minden kérdésedre választ kapsz!
 • Nálunk Magyarországon is levizsgázhatsz!
 • Nálunk egyedülálló Ajándékok vannak a tanfolyam árában (ld. lentebb)!
 • Nálunk a vizsgád után nem kell várnod a búvárkártyádra, hisz azonnal megkapod!
 • Nálunk jó hangulatban és biztonságban érezheted magad!

Elméleti képzés

Elméleti képzésünket online eDive módban végezheti el a búvártanfolyamra jelentkező, így otthon, azonnal, kényelmesen, a saját ritmusában nézheti meg az online előadásokat, ahol oktatóink mindent elmagyaráznak és bemutatnak.

Nálunk az online búvároktatáson nem csak egy digitális könyvet kell lapozgatnod, hanem saját oktatóink videóra felvett és megvágott előadását nézheted meg, amit saját időbeosztásod szerint tudsz megtenni, így csak rajtad múlik mikor végzed el a tanfolyamot. Már ma el is kezdheted!

buvar-edive-webinar-oktatas-tavoktatas-netes-buvar-buvaroktatas-buvartanfolyam-otthonrol-buvarkodas-kenyelem

 

Amennyiben pedig kérdésed merül fel, vagy valamit nem értesz akkor szívesen tartunk egy élő vagy online konzultációt veled.

A videó előadás mellett természetesen az esetleges uszodai vagy nyíltvízi merülések alatt is sok elméleti tudást fogsz kapni és minden kérdésedre személyesen is válaszolunk.

Továbbá a tankönyvedet már online fogod elérni a UEF applikációban, így mindenhova magaddal tudod vinni, hogy könnyebb legyen a tanulás. Ez elérhető magyar vagy angol nyelven is!

kezdo-buvarismeretek-uef-app-e-learning-owd-titan-buvar

 

 

Gyakorlati képzés

A gyakorlati képzés ennél a tanfolyamnál uszodai és nyíltvízi képzésből áll.

Uszodai foglalkozások (2 alkalom, min.: 6 óra)

A felszerelések megismerése, kipróbálása, a biztonságos és élménydús merülésekhez szükséges ismeretek védett vízben történő elsajátítása és begyakorlása.

Nyílt vízi merülések (2 teljes nap, min.: 4 merülés)

A nyílt vízi merülések során a már megtanult készségek gyakorlása, valamint ön- és társmentési feladatok elsajátítása történik.

(A nyílt vízi merülések vagy Magyarországon, vagy egy külföldi túra keretein belül is elvégezhetőek. A tanfolyam ára a Magyarországi képzés árát tartalmazza.)

A Titán Búvár Iskolánál mindig kiscsoportos oktatás és gyakorlás van, így nálunk minden tanulónak van ideje megtanulni és gyakorolni az adott feladatokat.

Nálunk nem 15-20 tanuló van egyszerre a víz alatt, nálunk tényleg odafigyelnek az oktatók, és egy-egy feladatot nem csak egyszer gyakorlunk.

A Titán eDive online elméleti képzésnek köszönhetően nálunk a gyakorlás tényleg a gyakorásról szól!

buvar-titan-tanfolyam-uszoda-nyiltviz-vizsga-kepek-termek-webshop-ajandek-otlet-karacsony

 

Búvárvizsga

A búvárvizsga a kezdő búvártanfolyam esetén két részből tevődik össze, online elméleti és a nyíltvízi képzésen való merülések alkalmával végrehajtott gyakorlati részből.

Az eDive teszt kitöltése után azonnal oklevelet kap a vizsgázó, az elméleti és gyakorlati képzés sikeres vizsgája után pedig a résztvevő azonnal megkapja a nemzetközi búvárigazolványát, amivel a világ bármely országában tud merülni.

Búvárkártyáját a rendszerünkben feltöltve is megtalálja, így ha véletlenül nincs nála egy merülés alkalmával a plasztik kártya, ő akkor is tudja igazolni magát és a végzettségét.

Bónuszok és ajándékok

Célunk, hogy ne csak végigrohanjunk veled az anyagon, tehát ne csak a búvárkodás technikáit sajátítsd el a biztonságos merülésért, de tudd azt is majd a víz alatt, hogy mit kell nézni! Hiszen lássuk be, végül is ez a búvárkodás lényege!

 

 1. Ajándék próbamerülés: Ráadásul párodnak, 8év fölötti gyermekednek vagy egy barátodnak egy 20 perces Próbamerülés most szintén ajándék a tanfolyamod mellé (amennyiben együtt jöttök a tanfolyam uszodai részére, de a próbamerülés a belépőt nem tartalmazza)!
 2. TBK Kedvezménykártya, amellyel olcsóbban szerezheted be felszerelésedet Budapest számos búvár boltjában és a mi búvárwebshopunkban.

Kiknek ajánljuk a Kezdő Búvártanfolyamot?

 

Azoknak, akik szeretik a vizet, érdeklődnek a tengeri és az édesvízi élőlények iránt, szívesen kipróbálnának egy izgalmas, tartalmas sportot. Szívesen csatlakoznának egy elkötelezett és vidám csapathoz. Betöltötték a 14. életévüket.

(14-16 éves korig Junior Kezdő Búvár végzettséget szerezhetnek a gyerekek, amivel 18m helyett csak 15m-ig merülhetnek, de ugyan azt tanulják mint a felnőttek. És a 16. életév betöltése után csak egy felnőtt kártyát kell igényelniük és fizetniük, vagy jelentkezhetnek haladó tanfolyamra is. Amennyiben meg nem kívánnak várni a haladó tanfolyammal 16 év alatt Junior Haladó Búvár Tanfolyamot csinálhatnak.)

Még nincs 14 éves?

12 éves kortól is elvégezhető a kezdő búvár tanfolyam, viszont ilyen esetben Junior Diver minősítést kaphat az ajándékozott, és amíg nem tölti be a 14. életévét, addig csak 10m-ig merülhet. Ahogy betöltötte, már meg is kaphatja a felnőtt igazolványát, vagy 16 évesen közvetlenül jelentkezhet haladó búvárnak.

Még nem töltötte be a 12 éves korát?

Válaszd a Gyermek Búvár (KID Diver, 8 éves kortól), vagy a Haladó Gyermek búvár (Advaced KID Diver, 10 éves kortól) tanfolyamokat.

Ha a különleges bánásmódot szereted… VIP csomag

 

A TITÁN KEZDŐ Búvártanfolyam csomagnak létezik VIP változata is – ha Te azt szeretnéd, hogy többet foglalkozzunk veled külön, segítsünk a felszerelésed megvásárlásában, vagy lámpalázad van az első búvártúrád előtt és szeretnéd feleleveníteni a tanfolyami anyagot, válaszd ezt a csomagot!

 

A TITÁN KEZDŐ Búvártanfolyam csomag VIP változatának tartalma (az alapcsomagon kívül):

 

 1. Zoom-konzultáció: Minden búvárhallgatónk egy órás ingyenes Zoom konzultációt kap a tanfolyam mellé, amelyet tetszés szerint felhasználhat akár a vizsgára felkészüléshez, akár első búvártúrájának tervezéséhez. A konzultáció a vizsgára jelentkezéstől számítva fél éven belül használható fel.
 2. Expressz fokozat: Külön kérésre egyéni tempódhoz is tudunk alkalmazkodni, szuperintenzív tempóban akár két hét alatt is leteheted a búvárvizsgát.
 3. Felszerelés-gyorssegély: Hogy ne dobd ki a pénzed számodra nem megfelelő felszerelésre, személyesen segítünk bevásárolni.
 4. Gyakorló merülés: Ha a vizsgád és az első túrád között sok idő telne el és nem vagy teljesen biztos a dolgodban, a tanfolyam végétől számított egy éven belül gyere és vendégünk vagy egy medencés gyakorló merülésre ahol felelevenítheted a legfontosabbakat.

 

“Életed legnagyobb búvárélménye vár rád”

Mit tartalmaz a Kezdő Búvár Tanfolyam?

 • eDive módban elérhető
 • eDive vizsga
 • Tankönyv csomag
 • Uszodai képzés
 • Nyíltvízi gyakorlat és vizsga
 • Nemzetközi minősítő kártya
 • Felszerelések a tanfolyam idejére
 • Nem tartalmazza: a szállást, az utazást, az étkezést, esetleges külföldi búvártúra árát

 

A tanfolyam elvégzése után képes leszel

biztonságosan megtervezni és végrehajtani egy 18m-es merülést

felismerni az Adria és a korallzátonyok főbb halfajait

bárhol a világon résztvenni olyan merülésen, amit oktató vagy divemaster vezet

 

Mire lesz szükséged a tanfolyam elvégzéséhez

A Titán Búvár Iskola kezdő búvártanfolyamjában minden benne van amire szükséged lehet, az elméleti és uszodai képzés a nyíltvízi merülés*, a belépők, az oktatási anyagok, a felszerelések, a vizsga és a regisztrációs díjak.

Ezen felül egy orvosi vizsgálaton kell részt venned lehetőleg a gyakorlati de maximum a nyíltvízi merülések előtt.
Ezt a vizsgálatot Magyarországon búvárorvos által kell megcsinálni. (Persze meg lehet próbálni a házi vagy üzemorvosoddal is.)

Figyelem! Az orvosi vizsgálatnak az árát (9 – 12.000 Ft) nem tartalmazza a tanfolyam csomag.

 (*Nyíltvízi merülés árát a magyar merüléses csomag tartalmazza (Magyar és Szolvákiai merülések). A külföldi vizsga esetén a tanfolyam a tanfolyamos merülések árával olcsóbb, viszont a kiválasztott búvártúra árát külön kell fizetni.)

 

Szia !


Mennyibe kerül a Kezdő Búvártanfolyam?


Titán KEZDŐ Búvártanfolyam
Ft120000
csomag
Magyar vizsgamerüléssel
20 óra elméleti előadás / eDive módban
Élő Zoom konzultáció (1 alkalom)
min. 4 óra medencés gyakorlás
min. 4 nyíltvízi merülés
a tanfolyam teljes idejére komplett felszerelés és töltött palack

nemzetközi regisztráció és a kártya díj

magyar nyelvű tankönyv
oktató DVD film
interaktív teszt CD a vizsgához való felkészüléshez
Merülésnyilvántartó füzet
toll oktatási rendszerünk emblémájával

Ajándék próbamerülés
TBK Kedvezménykártya

Expressz fokozat (amikor neked jó!)
Felszerelés-gyorssegély
Gyakorló merülés

Titán VIP KEZDŐ Búvártanfolyam
Ft180000
csomag
Szuper sebességel
20 óra elméleti előadás / eDive módban
Élő Zoom konzultáció (1 alkalom)
min. 4 óra medencés gyakorlás
min. 4 nyíltvízi merülés
a tanfolyam teljes idejére komplett felszerelés és töltött palack

nemzetközi regisztráció és a kártya díj

magyar nyelvű tankönyv
oktató DVD film
interaktív teszt CD a vizsgához való felkészüléshez
Merülésnyilvántartó füzet
toll oktatási rendszerünk emblémájával

Ajándék próbamerülés
TBK Kedvezménykártya

Expressz fokozat (amikor neked jó!)
Felszerelés-gyorssegély

Titán KEZDŐ Külföldi Búvártanfolyam
Ft100000
AKCIÓS csomag**
Szuper sebességel
20 óra elméleti előadás / eDive módban
Élő Zoom konzultáció (1 alkalom)
min. 4 óra medencés gyakorlás
min. 4 nyíltvízi merülés
a tanfolyam teljes idejére komplett felszerelés és töltött palack

nemzetközi regisztráció és a kártya díj

magyar nyelvű tankönyv
oktató DVD film
interaktív teszt CD a vizsgához való felkészüléshez
Merülésnyilvántartó füzet
toll oktatási rendszerünk emblémájával

Ajándék próbamerülés
TBK Kedvezménykártya

Expressz fokozat (amikor neked jó!)
Felszerelés-gyorssegély
1db Gyakorló merülés

Külföldi búvártúra költsége

Gyakorlati foglalkozások választható időpontjai

Hol lesznek az órák?

Az elméleti képzés általában Online szoktuk tartani, míg az uszodai programot általában az Aquaworldben, vagy a Malom-tóban. A magyar nyíltvíz esetén pedig megegyezés szerint, de általában Dorogon és Feketenyéken szoktuk tartani. Vagy jelentkezhetsz egy külföldi túránkra is ahol le tudsz vizsgázni.

Itt találod az elérhető uszodai foglalkozásokat

Jelentkezni csak a tanfolyam elméleti anyagának befejezése után tudsz!

Figyelem!

Az időpontok folyamatosan frissülnek!

(A tavaszi búvártanfolyamok nyíltvízi vizsga merüléseihez a min. hőmérséklet 14C fok. Mi nem szeretnénk ha a tanulóknak rossz élmény legyen az első merülés, így terv szerint a tavaszi vizsgamerülések Májusban vagy Júniusban lesznek. Épp ezért az uszodai tanfolyamrészeket is ehhez igazodva fogjuk megtartani. Ősszel szeptember végéig tudunk itthon vizsgamerülést tartani, így későbbi az időpontban főként külföldi túrás tanfolyamot válassz. Az elérhető túrákat lentebb találod.)

No data was found

Itt találod az elérhető Magyar/Szlovák nyíltvízi merűléseket

Jelentkezni csak a tanfolyam elméleti anyagának befejezése után tudsz!

Az időpontok folyamatosan frissülnek!

A magyarországi vizsgamerüléses csomag esetén az alábbi helyszínek és időpontok közül tudsz majd választani. Ezek a merülések mind benne vannak a csomag árában.
(Neked max. az utazást az esetleges szállást és az ellátást (étel/ital) árát kell pluszban fizetned.)

Vizsgázz az Adrián, vagy akár Egyiptomban!

Nem szeretnél Magyarországon vizsgázni? Gyere velünk a tanfolyamhoz kötött külföldi adriai illetve egyiptomi búvártúrára, ahol egy hosszú hétvége vagy akár egy hét alatt nem csak befejezheted a tanfolyamodat, hanem pluszban még gyakorlatot is szerezhetsz. Sőt csodás élővilág és egy kis nyaralás is vár téged.

Kényelmes szállás, remek ételek akár az egész családnak.

A külföldi vizsgamerüléses csomag esetén az alábbi helyszínek közül tudsz választani.

Ez esetben a túra teljes költsége külön fizetendő.

Kattints és már most foglald le a helyedet!

(Túráink választéka és időpontjai folyamatosan frissülnek!)

TOVÁBBI INFÓK

Továbbá ha bármi kérdésed van, hívd Attilát a +36 20 341 3998 számon, vagy írj mailt az info@tbkdivers.com címre.

Búvár Iskola Titán

Búvár Iskola Titán

Facebook
Twitter
LinkedIn

Búvártanfolyam rejtett költségek nélkül!

A tanfolyam tartalma:

100-180 000 HUF

Részletfizetési lehetőség

Kérdésed van a regisztráció előtt?

Semmi gond. Küldj üzenetet és szívesen válaszolunk minden kérdésedre.