Évindító és a 2015 év Titánbúvára cím kiosztása

Évindító és a 2015 év Titánbúvára cím kiosztása

Idén kicsit megkésve, február elején tartottuk az Évindító Belemerülő Búvárbulit.
Sokan eljöttetek, hogy közösen átbeszéljük az idei éves programot.

 Titán Búvár évinditó búvár buli

Nem csak a búvárkodás a fontos!

Már tavaly kiderült számunkra, hogy a baráti közösség és jó hangulat legalább olyan fontos, mint maga a búvárkodás. Azon vagyunk, hogy aki nálunk merül, az ne csak a vízben, de a parton és érezze jól magát. Ennek jegyében a találkozón is volt játék, beszélgetés, a 2015. Év Titánbúvára cím kiosztása és persze beszéltünk arról, hogy hogyan próbáljuk a visszajelzéseitek alapján formálni a programokat és a tanfolyamokat.

2016-ban is számíthattok új összejövetelekre, baráti találkozókra és persze sok magyarországi és külföldi búvárprogramra is.

Túráinkról merüléseinkről egy későbbi bejegyzésben lesz részletes leírás. Addig is nézd meg a weboldalunk jobb oldali ajánlósávját és már most foglald le helyedet!

Titán Búvár évinditó búvár buli

Idén már új médiákon is követheted a titánokat!

A jól ismert Facebook oldalunkon kívül  elindítottuk Instagram és Twitter oldalunkat így már itt is követhetsz minket!

Illetve egy új sorozatot kezdtünk a Twitter oldalunkon, ahol bepillantást nyerhetsz a kulisszák mögé. Képekben és rövid bejegyzésekben megláthatod hogyan készülünk a mindennapokban a búvárkodásra és a tanfolyamokra.

Hashtaggelj!

Csináltál már képet tanfolyamunkon, merülésünkön, túráinkon, vagy csak van egy jó búvár képed?!
Ha igen, akkor te is hashtaggeld képeidet a #titanbuvar hastaggel az Instagrammon.
(A legjobb képeket díjazni fogjuk és megosztjuk a facebook oldalunkon.)

titanbuvar-evindito-buvar-talalkozo-jatek-02

Idén is kiosztottuk az előző év Év Titán Búvára címet.

Az Év Titán Búvára címet 2012-ben alapította meg a Titán Búvár Iskola.

Ezt a címet azon búvároknak adományozza a Búvár Iskola “kuratóriuma” akik az adott évben rendszeresen velünk merültek, esetleg részt vettek oktatáson és segítségükkel újabb és újabb emberek ismerhették meg a búvárkodást és a Titán Búvár Iskolát.

Az Év Titán Búvárja címmel egy különleges ajándékmerülés vagy tanfolyam jár, melyet a nyertes tudásának és búvár tapasztalatának mérten találunk ki és szervezünk meg.
Az eddig díjazottak Sárhegyi Péter (2012) és Bäck Stefan (2013) Kádek Gábor (2014) mellé, 2015-ben szintén sok búvár barátunk nevét felírhattuk volna.

Idén a díjat egy igazi Titán Barát kapta!

Egy olyan búvár, aki hihetetlen fejlődésen ment keresztül, amihez sok-sok gyakorlás és lelkesedés kellett. Amikor egy ecsédi merülésen megismertük, még csak kezdő (OWD) búvár volt, 2015-ben viszont már a mentőbúvárok között üdvözölhettük. És talán nem haragszik meg hogy ezt írom, de ő az aki kezdőként még legyintett a gyakorlásra és mára pedig belátta, hogy milyen fontos a kitartás, a gyakorlás és az, hogy alázattal álljunk a merülésekhez. Benne egy igazi barátra leltünk, aki mindig segítette a munkánkat és az életünket, aki támogatta a Titán Búvárokat, tehát:

2015 év Titán Búvára díj

2015 Év Titán Búvára
Balla István “Balu”

Balunak is megpróbáltunk személyre szabott ajándékkal kedveskedni. Balunál már az első merülésnél is ott volt a kamera, ha nem a kezében akkor a maszkjára rögzítve. Alig bírtuk leimádkozni róla. 🙂 Így tehát Balu 2016-os évben ajándékként részt vehet a Titán Búvárfotós tanfolyamon, ahol Szabó Tamás többszörös díjnyertes búvárfotós, búvároktató a meghívott vendég oktató.

Gratulálunk!

Ezt már olvastad?

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék