2012-es év Titán Búvára, Köbányán merülhet!

2012-ben hagyományteremtő jelleggel kiosztotta a Titán Búvár Klub az első Év Titán Búvárja címet.

Ezt a címet azon búvároknak adományozza a Titán Búvár Klub “kuratóriuma” akik az adott évben rendszeresen velünk merültek, esetleg részt vettek oktatáson és segítségükkel újabb és újabb emberek ismerhették meg a búvárkodást és a Titán Búvár Iskolát.

Az Év Titán Búvárja címmel egy különleges és nagy értékű ajándék merülés jár, melyet a nyertes tudásának és búvár tapasztalatának mérten találunk ki és szervezünk meg.

2012-ben nagyon sokan segítették a Titán Búvárok munkáját, így nehéz volt a döntés. Idén a díjat olyan valaki kapja aki mind a magyar merüléseken mind a külföldi túrákon részt vett és állandóan támogatta a Titán Búvárokat, barátságával és kedvességével emlékezetessé tette az együtt töltött időt, és sok embernek ajánlotta a Titán Búvár Iskolát, tehát:

A 2012 Év Titán Búvára:

Sárhegyi Péter

2012-es év titán búvára

 

Péter a 2013-as év elején ajándékként részt vehet egy a Kőbányai Pincerendszerben való búvár merülésen. A Kőbányai sörgyár alatt található pincerendszer régen a Budapestet építő mészkőbányaként üzemelt. A bánya mélyítése miatt a karsztvizet szivattyúzni kezdték, melyet később a sörgyár hasznosított a bánya bezárása után is. Napjainkban már nem ezt a kristálytiszta vizet használják a sörgyártáshoz, így a szivattyúzás leállítása óta a víz elöntötte az alsóbb szinteket. Most ezek merülhetők Barlangi búvároknak és a kőbányai pincerendszer egyes részei akár Haladó de tapasztalt búvároknak is. Így Péter a Titánbúvárokkal és egy tapasztalt barlangi búvár vezető segítségével, a szabályok betartása mellett merülhet a kőbányai kútban. Az izgalmas merülés részeként megtekintheti a több szintes nagytermet és az otthagyott bánya felszereléseket és lépcsőket, és természetesen beúszunk majd a folyosókra is.

Gratulálunk!

merülés budapest kőbánya búvár

Merülés a kőbányai pincerendszerben

Ha téged is érdekel a merülés Kőbányán nézd meg ajánlatunkat és tarts velünk Te is.»»»

Köszönet illeti továbbá!

2012-ben nagyon sok segítőnek kell köszönetet mondanunk, így tehát engedjétek meg hogy itt mondjunk köszönetet minden búvárnak és tanítványnak aki megtisztelt minket hogy nálunk tanult, illetve eljött merülni velünk.
Külön köszönjük a támogatását, és segítséget a teljesség igénye nélkül a következőknek: Nagy Sándor, Bandi búvár, Barczi Gábor, Harmat Péter és Krizsán András

[esbsingle id=4]

Author: Titán Búvár Iskola

CSAPATUNK

Share This Post On

Submit a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Íme a belépőjegyed a víz alatti kalandokhoz és egy nagyszerű közösséghez!

Köszönjük a feliratkozást!