Freediving, Apnea búvárkodás alapok kezdőknek

A napokban a Búvárinfó (ami talán az egyik legrégebbi magyar búvár információs weblap és újság) egy izgalmas cinksorozatra hívta fel a figyelmünket.
A kezdőknek írt angol nyelvű cikksorozat a szabadtüdős búvárkodás világába vezet el minket.

Freediving, Apnea búvárkodás alapok kezdőknek

Emma Farrell egy 20 részből álló sorozattal segít megismertetni minden kezdő szabadtüdős búvárt ezzel a speciális búvár sporttal.

emma-farrell-szabadtödős-búvár

Megismerkedhetünk benne a freedive különböző formáival, a hozzá használt felszerelésekkel, az élettani hatásokkal, és a tanfolyamokkal is.

dinamikus apnea freedive búvár statikus apnea búvár
Fontos azonban megjegyezni, hogy ezen anyagok elolvasása nem elegendő ahhoz hogy biztonságban képes legyél végrehajtani bármilyen szabadtüdős technikát. Sőt bizonyos technikák gyakorlásánál nagyon fontos, hogy képzett szabadtüdős oktató jelen legyen, hiszen csak így tudod elkerülni az akár maradandó egészségkárosodást.

Erre a cikksorozat is külön kitér, és javasolja hogy ha a szabadtüdős Freedive érdekel akkor mindenképpen vegyél részt egy kezdő Freedive tanfolyamon!

A cikkeket ITT olvashatod el >>>

Nálunk ezt a tanfolyamot Engyel Ákos Apnea versenyző és Freedive oktató tartja! Ha tényleg érdekel a búvárkodás ezen formája akkor tőle érdemes tanulni. És ajánljuk hogy ne csak ezeket a cikkeket olvasd el. Ákos több mint 14 éve foglalkozik Apnea versenyzéssel, és csapatával állandó edzést tart, így Ő tényleg felkészült és ért a búvárkodás ezen részéhez.

Következő Freedive tanfolyam és jelentkezés:

Nincs Események

 

 

Jó olvasgatást és biztonságos merülést kívánunk!

 

Author: Titán Búvár Iskola

CSAPATUNK

Share This Post On

Submit a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Legyen tied az INGYENES Titán Infó Csomag

Íme a belépőjegyed a víz alatti kalandokhoz és egy nagyszerű közösséghez!

Köszönjük a feliratkozást!