Titán PRO hételeji Búvártúra. Horvátországban, Pagon!

Titán PRO hételeji Búvártúra. Horvátországban, Pagon!

Pag, búvártúra, Adria, Horvátország

Hét eleji Titán PRO búvártúra az Adria kincsén,

Pag szigetén • Június 17–20-ig vagy 17-24-ig.

 

Ha minimum haladó búvár vagy és rendelkezel már 30 merüléssel akkor tudsz jelentkezni a Titán PRO hét eleji búvártúrára!

A hét eleji búvártúránk főleg azoknak szervezzük akik már magas tudással és merülési tapasztalattal rendelkeznek.

Így egy jól merülő csapattal Te is felfedezheted a környék eddig általunk még nem merült merülőhelyeit, gyakorolhatsz, tanfolyamozhatsz s nem utolsó sorban pihenhetsz!

Jöhetsz csak a hét elejére a Titán PRO túrára, vagy maradhatsz akár egész héten a (Titán PRO + Titán Hosszú hétvége) programra is.

pag-buvartura-adria-buvarkodas-01

Nem vagy még haladó búvár és nem rendelkezel 30 merüléssel?

De szeretnél részt venni a Pagi Titán túrán, akkor jelentkezz a szerdától vasárnapig tartott túrára. További infók és jelentkezés: ITT>>>!


Akkor ajánljuk neked a Titán PRO túrát, 

 • ha izgalmas új helyeken szeretnél merülni,
 • ÚJDONSÁG! ha szeretnéd megmerülni a Ćutin szigeteket,
 • ha nem szeretsz várni a kezdőbb búvárokra,
 • ha mélyebbre szeretnél menni, mint ahova néha a kezdők miatt nem tudsz,
 • ha érdekel, hogy milyenek a legtávolabbi merülőhelyek,
 • ha szeretnél hosszabb merüléseken részt venni,
 • ha biztos tudásod van de szívesen tanulsz gyakorolsz új dolgokat,
 • ha fontos, hogy biztonságban érezd magad,
 • és ha nem szeretnél lemaradni egy jó buliról!

Búvártúránk remek alkalom a tanulásra!
Itt lehetőség van akár mély vagy roncs vagy nitrox búvárvizsgád befejezésére, elvégzésére is.
Kötelezésre a roncstanfolyam részeként  akár a búvár bázis előtti kis vízben is.

 

Gyönyörű merülőhely csupán négy órányira a határtól.

búvárbázis_pag

Rövid utazás, és már csatoljuk is fel az uszonyokat, készítjük is ki a palackokat, hogy újra felfedezzük az Adria víz alatti világát!

[tabs slidertype=”left tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Utazás[/tabtext] [tabtext]Helyszín[/tabtext] [tabtext]Útvonal[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]Egyénileg autóval, de természetesen össze lehet ülni egy-egy autóba a költségek csökkentése érdekében, mi ennek a leszervezésében is segítünk neked![/tab] [tab]A Blue Bay bázis Budapesttől 507 km-re fekszik, az út nagyrésze autópálya így az utazás autóval még 6 óráig sem tart. A búvárbázis a határtól csak 295 km távolságra van, ami kb. 3 és fél óra utazást jelent.
Pag szigetére a komppal lehet átjutni, ami Prizna-ból óránként indul, és 13 perc utazás után a Pag szigeti oldalon Zigljen kikötőbe érkezik meg. Innen a bázis már csak 10km.[/tab] [tab]Budapest-Letenye 212 km, majd belépés Horvátországba • 
Letenye-Zágráb 79 km • 
Zágráb-Karlovac 49 km
 • Karlovac-Senj 102 km
 • Senj-Prizna 55 km
 • Prizna-Stara Novalja 10 km[/tab] [/tabcontent] [/tabs]

A búvár tudásod nálunk élménydús felfedező merüléseket ér!

A víz alatt gyönyörű falak, üregek, roncsok, és különleges élőlények várnak, olyanok amiket csak a mélyebb merülések alkalmával lehet megnézni.
Az Adria ezen részén több roncsot is lehet merülni, felfedezhetjük akár az egyik legnagyobb kincset is, egy régi középkori hajóroncsból megmaradt több száz amforát.

IDÉN ELŐSZÖR MERÜLÉS A ĆUTIN SZIGETEKNÉL!

Ha az időjárás megengedi (ezért is választottuk ezt a késő Júniusi időpontot), első alkalommal a túrák történetében egy különleges szigetet is meg fogunk merülni.

Irány a Ćutin szigetek!

búvár, cutin, adria, búvárkodás

A titán PRO túra egyik napján nem a szokásos merülésen vehetsz részt. Ez egy olyan különleges merülés lesz, amikor reggel az összeszerelés után a csónakba nem egy, hanem kér adag palackot fogunk pakolni, és némi elemózsiával és vízzel felszerelkezve indulunk el egy közel 4 órás merülésre. A csónakkal megkerüljük a Lun fokot, és a Pag sziget külső oldalától eltávolodva, át hajózunk Ćutin szigetekhez, ahol két csodálatos merülőhely vár minket. Gorgónia mezők, halrajok.

Aki eddig itt merült senki nem bánta meg!

A két merülés között 1 óra felszíni időt tartunk a hajóban, eszünk iszunk és természetesen átszerelünk.

Ezen a különleges és ritkán látogatott merülőhelyen két merülést csinálunk. Majd a merülések végeztével hazahajózunk. Délután pedig szabadprogram, közös főzés, vagy esetleg akinek van kedve természetesen merülhet is.

A Ćutin merülés ára 70 euro, de nálunk ez mind benne van a túra csomag árában!

Merülőhelyek

Ezen a túrán a legtávolabbi merülőhelyeket vesszük górcső alá. Terv szerint felkeressük a csodálatos gorgónia mezőt, megnézzük a katedrálist, és a majom fej merülőhelyeket, Mély merüléseinken languszta keresésen vehetsz részt, vagy épp megnézheted a Rózsa nevű roncsot. De merülhetünk a Dolini roncsoknál vagy az Amforáknál is. 
Minden búvár saját képzettségi szintjének megfelelő merülésben fog részt venni oktatói vagy merülés vezetői felügyelet mellett.
(természetesen előzetes megbeszélés alapján az adott helyen párban is merülhetnek)
 Minden nap az aktuális időjárásnak megfelelően a bázis személyzete, illetve a búvárvezetők döntenek a megmerülendő helyekről, illetve a csoport beosztásról.

búvár_motorcsonak_pag

[learn_more caption=”Merülőhelyek térkép”] Búvár térkép Pag[/learn_more]

Mit látunk majd?!

Itt a lehetőség, ami nem fér bele a nagy nyüzsgésű hétvégékbe azt most megmerüljük!

A hétvégi merüléseknél sajnos sokan szoktak lenni a bázison, így nincs lehetőség a legtávolabbi merülőhelyekre kimenni zodiakkal. Az út túl sokáig tartana, illetve adott esetben nem lehet 2 merülést csinálni a kinti merülőhelyeken, hisz vissza kell jönni a bázisra egy-egy újabb csapatért.
Hét elején ez másképp van, ekkor csend van a bázison. A kevés csapatnak hála, akár kényelmesen tudunk távoli merülőhelyeket is megnézni.

Pag, búvártúra, Adria, Horvátország

Gazdag állatvilág odalenn

Ezen a túrán külön különítmény indul a languszták felkutatására. Illetve ha az idő engedi akkor a szárazföld felőli részen megnézzük a 25m-en kezdődő csodálatos Gorgonia mezőt is. De e mellet természetesen az állandó élővilágban is gyönyörködhetünk, és azt is megmutatjuk hogy nem mindig kell mélyre menni ahhoz, hogy szépeket lássál…

Rendkívül gazdag víz alatti növényzet szivacsok, lágykorallok, és állatvilág vár ilyenkor. A merülések alkalmával gyakran látunk színpompás csigákat, nagy polipokat, sziklahalat és nagyobb méretű halakat. Az üregekbe bevilágítva a szerencsések kongert vagy akár macskacápát is megfigyelhetnek.

Roncsok az Adrián?!

Lehetőség van több roncs megmerülésére is, így ha a csapat úgy akarja akkor a roncsmerülés szerelmesei sem fognak unatkozni, a roncsok mélysége 25-38 m között van, de itt található a Rózsa nevű hajó is (45-50m) melyet csak mélymerülő végzettségű búvároknak ajánlunk. Ezen kívül különleges élményt nyújt az egyik legnagyobb kincs is, egy régi középkori hajóroncsból megmaradt több száz sértetlen amfora, melyek a 20m mély homokos fenéken fekszenek.

Barlangok és üregek 

Az üregekkel és barlangokkal szabdalt víz alatti falak a búvárok egyik kedvenc úticéljai. A 10 méteres mélységből induló víz alatti járat után víz alatti terembe juthatunk, melyet a mennyezetről és a falakról lógó hatalmas cseppkövek tesznek látványossá. A barlang falain változatos, színes szivacsfajták várják a kíváncsi búvárokat. Haladó búvároknak nem szabad kihagyni!

[tabs slidertype=”images” auto=”yes”] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_07.jpg[/imagetab] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_06.jpg[/imagetab] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_02.jpg[/imagetab] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_03.jpg[/imagetab] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_04.jpg[/imagetab] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_05.jpg[/imagetab] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_08.jpg[/imagetab] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_09.jpg[/imagetab] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_10.jpg[/imagetab] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_11.jpg[/imagetab] [imagetab width=”294″ height=”294″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2012/08/Buvar_Pag_12.jpg[/imagetab] [/tabs]

Profi szervezés, kényelmes szállás

A merülőhelyeket a bázis előtti mólóról két tizenkét személyes gyors motorcsónakkal érjük el, ezzel indul a csapat ki a tengerre minden nap.

Vendéglátónk a Bluebay búvárbázis lesz, kényelmes apartmanszobákkal, tökéletesen felszerelt konyhával vár bennünket idén is Pag szigetén.

A szállásunk is a Bázis épületében lesz, 2 és 3 ágyas szobákban.
Minden szobához fürdőszoba is tartozik.
Emeletenként egy jól felszerelt konyha biztosítja az egyéni vagy éppen a közös főzési lehetőségeket.
A bázison elzárható felszerelés tárló van így a felszerelést nem kell állandóan cipelni.
A bázis területén ingyenes WiFi működik.

 

búvártúra Pag bázis molo

Önellátó étkezés baráti hangulatban

Kisbolt van a bázis utcájában, de kocsival 10 percnyire két áruház is található. Így nem okoz gondot a napi étkezés.
Esténként közös főzéssel és borozással szoktuk elütni az időt – a jó hangulat garantált!
Egyik este közösen meglátogatjuk a közeli vendéglőt is, ahol mindenki kedvére válogathat a finomabbnál-finomabb tengeri ételek közül.

búvártúra Pag étterem

Egy élménydús Titán PRO búvártúra megfizethető áron

Mért éri meg neked velünk tartani?

 • Mert ez egy kis csoportos túra.
 • Mert merülhetsz a legtávolabbi (feláras) merülőhelyek, felár nélkül.
 • Mert nem kell várni a kevésbé tapasztaltakra.

Válaszd a Titán PRO hételeji (6 merülés) vagy a Titán PRO hételeji + Titán hosszú hétvége (13 merülés) búvárprogramot most!

Hételeji PRO búvártúra
Eur400
Március 30. után
min: AOWD minősítéssel és 30 merüléssel
1db parti merülés
3db hajós merülés (távoli, eddig még általunk nem merült helyre)
2db hajós merülés Ćutin szigetén (rossz idő esetén közelebbi céllal)
6db merüléshez töltött palack és ólom
3 éjszaka szállás bázis vagy apartman épületben
ágynemű
merülésvezetés
Egyéb felszerelésbérlés
További merülések ára
Búvártanfolyamok költsége
Utazás és az ellátás
Hételeji PRO + hétvégi PAG-i Búvártúra
Eur650
Március 30. után
min: AOWD minősítéssel és 30 merüléssel
1db parti merülés
10db hajós merülés (ebből 5db távoli, eddig még általunk nem merült helyre)
2db hajós merülés Ćutin szigetén (rossz idő esetén közelebbi céllal)
13db merüléshez töltött palack és ólom
7 éjszaka szállás bázis vagy apartman épületben
ágynemű
merülésvezetés
Ingyenes tudást felfrissítő foglalkozás
Csikóhal Kereső Verseny a parti merülésnél!
Ingyenes 3 órás szabadtüdős búvárképzés szeretteidnek.
Egyéb felszerelésbérlés
További merülések ára
Búvártanfolyamok költsége
Utazás és az ellátás
Appartman kiegészítő csomag
Eur20
turánként értendő tehát a PRO túra +20EUR/fő és a Normál túra is +20EUR/fő
Teljes nyugalom max 4 perc sétára a bázis zajától.

Jelentkezés és foglalás:

[events_list scope=”future” limit=5 pagination=1 category=356]

További infó e-mailen az info@tbkdivers.com
telefonon Attilánál a +36 20 341 3998

 

NE MARADJ LE AZ AKCIÓKRÓL!!!
Titán Búvár Infó Csomag • Rendeld meg INGYEN!

 

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék