Merülés a Paradicsomban • 15 napos Titán Thaiföldi Kaland búvártúra igazi kalandoroknak 2015 április

Merülés a Paradicsomban • 15 napos Titán Thaiföldi Kaland búvártúra igazi kalandoroknak 2015 április

Thaiföld, búvártúra, búvárszafari
 

Paradicsomi merülések, búvárkodás és teljes kikapcsolódás, és felejthetetlen kalandok várnak rád 2015 április elején a Titán Thaiföldi Kaland búvárszafarinkon!

 

Miért áprilisban?

1 • Mert melegebb van!
2 • Jobb a látótávolság 40-50m!
3 • Nagyobb esély van cetcápát látni!
4 • Utószezon, így kevesebb a búvár!
5 • Áprilisra a helyi vezetők már kitapasztalják, hogy hol és mit lehet látni.

 

Búvártúra thaiföld, Nyaralás thaiföld, luxus utazás, búvárszafari, búvárkodás,

 

Tarts velünk egy igazi thaiföldi búvárkalandra!

15 nap, ahol neked csak két dolgot kell tenned: el kell jönnöd, és jól kell érezned magad. A többi a mi dolgunk!

Mi mindent leszervezünk és megoldunk helyetted.

Ezen a paradicsomi búvártúrán a Titán Búvár Iskola igazi élményekben gazdag, és egyben pihentető, garantáltan felejthetetlen túrát állított össze neked.

Mitől lesz teljesen egyedi a thaiföldi Titán kaland búvártúra?

Egyik búvároktatónk Attila a tavalyi évben két hónapot töltött dél-kelet Ázsiában, többek között azzal a céllal, hogy felfedezze azokat a búvárhelyeket ahol érdemes merülni, és kialakítson nektek egy felejthetetlen utazást.
A mostani búvártúra más lesz mint az eddigiek és összehasonlíthatatlan az össze többi ajánlattal.
Utazásunk igazi élményeket tartogat, különleges városnézést Bankokban hajózunk, sétálunk, piacozunk, majd Koh Tao szigetére utazunk ahová egy éjszakai komppal lehet behajózni és ott egy négy napos csodálatos sznorkerezés és kikapcsolódás vár mindenkire, éjszakai tűzjátékok, bulik és persze pihentető kikapcsolódás akár az egész családnak. Végezetül pedig a világ legszebb merülőhelyei közé tartozó Similan szigeteki 4 napos búvárszafari zárja a búvárélményeket. Similanon igazán nagy élőlényekkel Mantával és Cetcápával is fogunk találkozni. A szigetekről Phuketre buszozunk és egy csodálatos naplemente megnézése után más nap reggel indulunk is vissza Európába.

Partner irodánkkal közösen megszervezzük az utazásokat és a szállásokat.
Erre a túrára bevállalós búvárok jelentkezését várjuk hiszen itt nem minidig lesznek luxus körülmények! De biztos hogy a paradicsomban fogjátok érezni magatokat.
 

Búvárkodás Thaiföldön

 
búvártúra thaiföld, Nyaralás thaiföld, diving, similan island, luxus utazás, búvárszafari, búvárkodás,

Thaiföld búvárszempontból igazi csoda. Kis szerencse természetesen kell hozzá, de merülhetsz leopárd cápákkal, láthatsz mantákat azaz ördögrájákat, találkozhatsz cetcápával is, hogy csak a “nagyfiúkat” említsük. Rajtuk kívül teknősök, delfinek, barrakuda rajok, színpompás korallvilág és roncsok is várnak rád. A víz kellemes hőmérsékletű, vékony ruha is elég, a látótávolság nagyon jó lesz.
 

A thai búvártúra programja

 
A 15 napos búvártúrán 9 napot fogunk búvárkodással tölteni 5 nap palackos búvárkodás és sznorkerezés Szimilanon; és 4 nap különleges szonrkerezés Koh Tao szigetén. A Szimilán szafariban 14 merülés van, éjszakai merülésekkel együtt, megnézzük a legjobb merülőhelyeket is, névszerint: Koh Bon, Koh Tachai és Richelieu Rock (Surin Nemzeti Park) területén.

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-00.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-01.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-02.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-03.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-04.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-05.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-06.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-07.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-08.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-09.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-10.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-11.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-12.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-13.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-14.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-15.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-16.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”310″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-buvar-17.jpg[/imagetab] [/tabs]

(képek: NoGravity Facebook, Pinterest)
 
 

Merülő helyeink a búvártúrán:

 

Similan szigetek (Similan Island)

 
thaiföldi búvártúra, Similan, búvárkodás, diving thailand, búvár, Nyaralás thaiföld, diving, similan island, luxus utazás, búvárszafari,

A négy napos búvárszafarin Thaiföld legszebb merülő helyén merülhetsz velünk. A szárazföldtől 64 km-re fekvő kilenc szigetből álló szigetcsoport, majdhogynem lakatlan. Az Andamán-tengerből kimagasló szigetek, keleti partja lankás míg a nyugati oldala hirtelen leszakadó szirtekkel ölelt. Sok védett öböl miatt akár rosszabb időben is lehet szélvédett és merülésre alkalmas helyet találni. Mind két oldalon sokszínű élővilággal találkozhatunk. A zátonyoknál elképesztő méretű halrajok cikáznak, pillangóhalakkal, több fajta bohóchallal, császárhallal, közönséges tengeri kígyóval, és zászlóssügérekkel búvárkodhatunk. A szigetek nyugati oldalán csodálatos és hatalmas gorgónia és lágykorall mezőket találhatunk, hatalmas sziklák és barlangok mellett. A Similan-szigetek vonzerejét a a merülések sokszínűsége és a vízalatti élőlények változatossága jelenti. Időnként erős áramlatokra lehet számítani de ilyenkor a falak és az öblök nyújtanak menedéket a búvároknak.
Thaiföldi búvártúránk beleesik abba az időbe, amikor ezen a részen közvetlen közelről találkozhatunk olyan hatalmas állatokkal is mint például a cetcápák és a manták, ezen állatok 5 m-t is meghaladó méretükkel felejthetetlen látványt jelentenek a búvároknak. És mint hogy mind két állat planktonevő így semmilyen veszélyt nem jelentenek a búvárra.
A Similan szafarin kb 14 merülésre lesz lehetőséged, így a négy napon a legszebb merülőhelyek között számos nem annyira frekventált, de különleges merülésen vehetsz részt. Megnézzük a Fantasea Reef (Fantázia Szirt), Elephant’s head (Elefántfej), Christmas Point (Karácsonyi-fok), Beacon Point (világító pont), East of Eden (Keleti éden), Shark Fin Reef (Cápauszony-zátony), Boulder City (Sziklaváros).

A Szigeteken pedig érdemes ellátogatni a nemzeti parkba, hisz igen gazdag és különleges élővilággal rendelkeznek. Snorkerezni és strandolni is tudsz majd. Érdemes is, hisz itt a leggyönyörűbbek a strandok egész Thaiföldön!

[learn_more caption=”Similan búvár térkép”]

búvártúra Thaiföld, thaiföld, similan térkép, map

(map: dive the word)
[/learn_more]

 

Koh Tao, különleges sznorker merülések:

 
búvártúra thaiföld, Phi Phi, Koh Phi Phi, búvárkodás, diving thailand, búvár
 
Koh Tao szigetén 4 napot fogunk eltölteni. Az itteni vizek szintén remek merülőhelyeket rejtenek de hidd le a legjobb ha nem palackal merül a búvár hiszen sokkal nagyobb élményben lehet részed ha a sokak által alábecsült szabadtüdős sznorkerezést választod.
Mikor legutóbb a szigeten jártunk kipróbáltuk mind két merülési formát. És míg a palackos merülés alatt alig láttunk izgalmas élőlényeket addig egy ABC felszereléssel (maszk, légzőcső, uszony) a tengeröblökben kiúszva leesett állal figyeltük a sokszínű élővilágot.
A színpompás korallvilág és a korallok között úszkáló hajrajok mellett, felejthetetlen élményt nyújtott a pettyes ráják, doboz és sünhalak, némók, barrakudák és denevérhalak, Titán ilyhalak kergetése a sziklák között. De az igazán nagy élményt mégis a feketefoltú szírtcápák reggeli úszkálása jelentette a cápa öbölben. Itt ugyanis sznorkerrel 6-8 kis és közepes méretű cápát lehet megfigyelni pár méter távolságból.
Kis szerencsével még teknőssel is találkozhat a szabadtüdős búvár.
A merülő hajón megkérdeztük a búvárokat hogy mit láttak az elöbb felsorolt élőlények közül, és egyik búvár sem tudott olyat mondani amit a partról mi nem láttunk volna.
 

Racha Yai és Racha Noi

 
A Phuket közelében Racha Yai és a tőle délre fekvő Racha Noi lesz a búvártúránk második célpontja. Az egész évben látogatható merülőhelyek gazdag élővilága vár rád, többek között barrakudák, polipok, tintahalak, makréla rajok. Itt tudásodnak megfelelő merülésekben vehetsz majd részt, bármilyen mélyre merülsz, biztosan lesz bőven látnivaló. Racha Yai nyugati oldalán a nyugodtabb vízben merülhetünk míg a keleti oldal sokkal inkább izgamlas, hisz itt korallzátonyok mellett, áramlásban fogunk merülni – nagyon jó látótávolság mellett. A Racha Yai-tól délre található Racha Noi élővilága sokban eltér szigettestvérétől: nagyobb mélységek, erősebb áramlatok várják a merülőket. Ha szerencsénk van, itt fogunk mantaráját vagy akár cetcápát is látni. A sziget északi csücskén szirticápával vagy tüskés rájával találkozhatunk, a délnyugati oldalon pedig hajóroncs vár 27 méter mélységben.

[learn_more caption=”Phi Phi és Racha szigetek búvár térképe”]

búvártúra, thaiföld, Phi Phi, Racha, térkép, map
(map: dive the word, internet)
[/learn_more]

 

Extra programok

 

búvártúra thaiföld, extra program thaiföld, thaiföld látnivaló, James bond, Rafting, Dzsungel

Ahogy említettük, a búvárkodás mellett sok érdekes programmal készülünk neked ezen a túrán. Olyan helyekre megyünk, amit nem hagyhatsz ki ha már ide eljöttél, pont ezért ezek a kirándulások mind benne vannak a túra árában, tehát nem kell külön fizetned értük.
Az átállást és az utazás fáradalmait kipihenve első nap Phuket déli részét tekintjük meg, egy kis idegenvezetéssel.
Majd a 2 napos napi hajós búvárkodás után elhajózunk a Phang Nga öbölhöz (a James Bond szigethez) és ott a fantasztikus formájú sziklák alatt egy tengeri kajaktúrán vehetünk részt.
Másnap pedig raftingolás elefántozással, vagy – ha a csoport úgy dönt – egy igazi dzsungeltúra következik.
Természetesen nem maradhat el a tengerparti sütkérezés és a pihenés, mi erre is gondoltunk! Az utolsó két napon pihenhetsz a parton, koktélt szürcsölhetsz, vagy egy általad kiválasztott helyre elmotorozhatsz, esetleg valamilyen fakultatív programon részt venni. (Khao Sok Dzsungeltúra, Cheaw Lan tó «kétnapos túra», Phi Phi sznorkeles túra, Racha Yai sziget túra, ezek már nincsenek benne az árban.)
 

Szállás

 
buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-Baan-Karon-Hill-Resort

Phuketen szerencsére nem a legnagyobb zsibvásárban, hanem a sokkal pihentetőbb részen, a Baan Karon Hill Resort -ban fogunk lakni luxus körülmények között, standard 2 ágyas szobákban. Itt 8 éjszakát töltünk majd. A szállodához medence tartozik illetve a tenger is könnyen elérhető. A szobákhoz reggeli jár.
A négy napos szafari idejére ugyan ki kell költöznünk a szobákból, de nem kötelező az összes cuccunkat magunkkal vinni a hajóra. A nélkülözhető holmikat védett helyen tudjuk tárolni. Ha pedig nem szeretnél kiköltözni a szafari idejére sem, az is megoldható, de külön térítendő a 4 nap szállodai szoba díja.
A 4 napos hajósszafari alatt pedig 2 vagy esetleg 4 fős kabinokban leszünk elszállásolva. Ha voltál már kis hajón a vörös tengeren pl. a Liliom-on akkor nagyjából eltudod képzelni hogy milyen hajók vannak Thaiföldön (tehát ne a Cassiopeiát várd).

[learn_more caption=”Képek a Baan Karon Hill Resort-ról”]

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”780″ height=”451″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvar-buvartura-thaifold-Baan-Karon-Hill-Resort-01.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”451″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvar-buvartura-thaifold-Baan-Karon-Hill-Resort-02.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”451″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvar-buvartura-thaifold-Baan-Karon-Hill-Resort-03.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”451″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvar-buvartura-thaifold-Baan-Karon-Hill-Resort-04.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”451″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvar-buvartura-thaifold-Baan-Karon-Hill-Resort-05.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”451″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvar-buvartura-thaifold-Baan-Karon-Hill-Resort-06.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”451″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvar-buvartura-thaifold-Baan-Karon-Hill-Resort-07.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”451″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvar-buvartura-thaifold-Baan-Karon-Hill-Resort-08.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”451″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvar-buvartura-thaifold-Baan-Karon-Hill-Resort-09.jpg[/imagetab] [imagetab width=”780″ height=”451″]https://titanbuvar.hu/wp-content/uploads/2013/10/buvar-buvartura-thaifold-Baan-Karon-Hill-Resort-10.jpg[/imagetab] [/tabs]

[/learn_more]

 

Étkezés

 
buvartura-thaifold-buvarkodas-diving-thailand-food

A szállodában a szobákhoz bőséges reggeli jár, az ebédet és a vacsorát mindenki maga intézi. De annyit tudni kell, hogy pár száz forintért nagyon finom ennivalókat vehetsz magadnak. Javasoljuk, hogy próbáld ki a helyi nevezetességeket is!
A napi hajós merüléseken ebédet, a 4 napos búvárszafarin pedig teljes ellátást fogsz kapni (üdítő és az alkoholos italok külön térítendőek).
 

Utazás

 
Budapest-Bangkok útvonalon. cca. 25 kg-os csomaggal.
Budapestről-Dohára-majd pedig Bankokba az Quatar járatával utazunk.
Bankokból vonattal jutunk le xy városig ahol éjszakai komppal megyünk Koh Tao szigetésre.
A szigeten eltöltött néhány nap után ismét éjszakai komppal jutunk el xy-városba ahonnan minibusszal indulunk a Similánhoz közeli xy kikötő városba és itt szállunk fel a szafarihajónkra.
A Similan szafari után pedig minibusszal érkezünk meg Phuket szigetén lévő egy napos szállásunkra.
Phuketről repülővel Bankokba majd Doha éríntésével Budapestre.
 
 

Mivel fogod tölteni az időt Thaiföldön?

 

A napi programok a következők:

1-2. nap •

Utazás Bakokba.
Budapestről-Bankok majd transzfer a szállásra a Kaoszen road és a királyi palota közelébe.

3. nap •

Pihenés Bankokban, fakultatív séta a városban, Királyi palota és a fekvő Budha megtekintése, majd hajókázás és piacozás.
Étkezés fakultatív: utcai ételek megkóstolása.

4. nap •

Délelött Bankoki állatkert majd vonatindulás xy-felé, megérkezés a éjszakai komphoz.
Éjfélkor kihajózás Koh Tao szigete felé.

5. nap •

Megérkezés Koh Tao szigetére, és a szállás elfoglalása után pihenés és séta a parton.
Délutáni sznorker program – irány a xy beach.
Fakultatív esti program és tűzshow.

6. nap •

Kora reggel indulás a Cápa öbölbe, reggeli sznorkerezés fekete foltú szirticápa nézegetés
Délben pihenő majd esti délutáni sznorkering a xy öbölben.
Fakultatív esti naplemente nézés és buli.

7. nap •

Kora reggel indulás a Cápa öbölbe vagy xy-öböl
Délben pihenő majd esti délutáni sznorkering a xy öbölben.

8. nap •

Kora reggel indulás a Cápa öbölbe vagy xy-öböl
Kijelentkezés a szállásról pihenő majd esti délutáni sznorkering a xy öbölben.
Este indulás a komp kikötőbe a 10 órás komphoz.

9. nap •

Hajnali érkezés xy-városba majd minibusszal utazás xy kikötöhöz ahol hajóra szállunk és kezdetét vesz a Similan szafari.
Hajózás a szimilan szigetekhez 1 vagy 2 merülés az érkezés napján.

9-10-11-12-13. nap •

Hajós szafari
Similan szafari 14 merülésel (5 nap/4 éjszaka)
Merülések Similan szigetek Nemzeti Park, Koh Bon, Koh Tachai és Richelieu Rock (Surin Nemzeti Park) területén.
Teljes ellátás a hajón (kivéve az üdítő és az alkohol).
13. napon Irány a partvidék majd transzfer Phuketre a szállásra, szobák elfoglalása és fakultatív esti program

14. nap •

Pihenés Phuket-en, összepakolás
Este 17:00-körül indulás a reptérre.

15. nap •

Utazás haza. délutáni hazaérkezés Budapestre.

 

Ami még fontos lehet

Thaiföld ezen részén nincs maláriaveszély, de egy két oltást érdemes beszerezni a túra elött, ilyen lehet a Hastífusz elleni és a Hepatitisz A-B oltás.
Részletekért keresd fel az oltóközpontokat.
 

Mi van még benne a thai túrában?

Transzferek (busz, vonat, komp)
Nemzeti park belépők
Szállások (Bankokban, Koh Tao szigetén, Phuketen)
 

Mi az ami nincs benne a túra árában?

Az ebédek és a vacsora árai ami pár száz forintos tétel szokott lenni.
Múzeumi és látványosság belépők:
Motor bérlés vagy taxi Koh Tao szigetén.
A szafarin a személyzeti borravaló 500-800 THB/fő,
és a üditő (20THB/doboz),
sör (50THB/doboz),

a teljes felszerelés bérlés 5500Ft/nap vagy kint 500THB/nap,
Nitrox töltés 32% 250 THB/nap

 
 

Mikor lesz a Thaiföldi búvártúra?

2014 április 4 – április 18.

Előjelentkezési határidő:

január 31.

 

A túra 4fő jelentkezésétől indul.

Jelenleg 0fő jelentkezett!

Mennyibe kerül a Titán Thaiföldi Luxus Búvártúra?

 

 

[pricing_table]
[pricing price=”900 Eur” currency=”” title=”Titán Thaiföldi” desc=”túra kisérőknek” moretext=”Jelentkezz Most!” url=”mailto:info@tbkdivers.com” window=”new”]

[feature] Similan szigetek hajós szafari 4éjszaka[/feature]
[feature] Nemzeti park belépők[/feature]

[feature] Koh Tao éjszakai kompok és 4 nap Sznorkeling[/feature]

[feature] szállás 2 fős szobákban Bankok(2) Koh Tao(3) Phuket(1)[/feature]
[feature] teljes ellátás a similan szafari hajon[/feature]
[feature] transzfer utazásaink főbb állomásai között[/feature]

[feature] Extra programok:[/feature]
[feature] Sznorkeling Koh Tao szigetén[/feature]

[feature checkmark=”x”] Felszerelés bérlés[/feature]
[feature checkmark=”x”] kötelező jatt 800THB/fő[/feature]
[feature checkmark=”x”] Fakultatív programok[/feature]
[/pricing]

[pricing price=”1400 Eur” currency=”” title=”Titán Thaiföldi” desc=”Luxus Búvártúra” moretext=”Jelentkezz Most!” type=”big” url=”mailto:info@tbkdivers.com” window=”new”]

[feature] összesen 20db merülés[/feature]
[feature] Similan szigetek hajós szafari 4éjszaka[/feature]
[feature] Nemzeti park belépők[/feature]
[feature] Merülésvezetés[/feature]

[feature] Koh Tao éjszakai kompok és 4 nap Sznorkeling[/feature]

[feature] szállás 2 fős szobákban Bankok(2) Koh Tao(3) Phuket(1)[/feature]
[feature] teljes ellátás a similan szafari hajon[/feature]
[feature] transzfer utazásaink főbb állomásai között[/feature]

[feature] Extra programok:[/feature]
[feature] Sznorkeling Koh Tao szigetén[/feature]

[feature checkmark=”x”] Felszerelés bérlés[/feature]
[feature checkmark=”x”] kötelező jatt 800THB/fő[/feature]
[feature checkmark=”x”] Nitrox töltés 250THB/nap[/feature]
[feature checkmark=”x”] Fakultatív programok[/feature]
[/pricing]

[pricing price=”,180–220 000 Ft” currency=”” title=”Repülőjegy” desc=”Bp.- Bankok • Phuket – Bp.” moretext=”Jelentkezz Most!” url=”mailto:info@tbkdivers.com” window=”new”]

[feature] Repülőjegy Bp-Doha-Bankok[/feature]
[feature] Repülőjegy Phuket-Bankok-Doha-Bp.[/feature]
[feature] Illeték[/feature]
[feature] 20kg-os csomag[/feature]

[/pricing]
[/pricing_table]

Jelentkezz most!

Érdekel a túra? Jelentkeznél vagy csak kérdésed van? Többet szeretnél tudni?
Írj vagy hívj fel és minden kérdésedre választ kapsz!
Jelentkezz e-mailen az info@tbkdivers.com
vagy telefonon Attilánál a +36 20 341 3998

Jelentkezni lehet:

 

Áraink forintban és EUR-ban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Túráinkat egy partner Utazási Irodával szervezzük!

Az euró árfolyam, illetve a légi közlekedés árainak jelentős változása esetén, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

(fotó: NoGravity Facebook, Pinterest)

 

NE MARADJ LE TÚRÁINKRÓL!

Titán Búvár Infó Csomag • Rendeld meg INGYEN!

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék