Titán Szaúd-Arábia búvárszafari

New

Titán Szaúd-Arábia búvárszafari

2025. Mar 7

Mar 14.

2200 

Először válaszd ki a kívánt eseményt a naptárból! Kattints rá a naptárban!
(Több napos rendezvénynél egyszerre akár több eseményt is ki tudsz jelölni, vagy lehet hogy a rendszer egyszerre jelöli ki az egész túrát)

Búvárszafari a Titánokkal Szaúd-Arábia lenyűgöző világában!

Fedezd fel a Szaúd-Arábiai Királyság titokzatos történeteit és misztikus helyszíneit!

Nemrég még csak a vallási turistáknak és üzletembereknek nyílt meg az ország, de most már bárki felfedezheti ezt az egzotikus területet, tele legendákkal és rejtélyekkel, sőt részt vehet egy búvárszafarin is.

Az Arab-félszigeten található Szaúd-Arábia, ahol a Délnyugat-Ázsia és Afrika találkozik, hatalmas sivatagokkal és gazdag kőolaj- és földgázkészletekkel rendelkezik. Rijád, a főváros, a sivatag szívében található, és több mint 7 millió ember otthona.

Buvarszafari-titanbuvar-szaud-arabia

Utazás:

Budapesttől közvetlenül Jeddahba fogunk repülni Wizzair gépével (repülési idő: 4 óra 45 perc). Ez a legkényelmesebb utazási mód amit tudunk ajánlani, mivel egyenes járatot biztosít nekünk. De sajnos a Wizzair árai változnak állandóan. Általában 110-450 EUR kötött mozognak.

repuloter-Jeddah-este-szaud-arabia

Ezen a túrán segítünk neked a repjegy kiválasztásában, de persze te magad is intézheted.
(Mi megmondjuk melyik géppel megy a csapat és már foglalhatod is. 🙂 ) Érdemes minél előbb foglalni!

 

Merülések a Titán Szaúd-Arábia búvárszafarin:

Búvárkodj Farasan Banks lenyűgöző világában, ahol hatalmas korallzátonyok és szigetek várnak.

Jacques Cousteau maga is elragadtatva írta le ezt a területet, mint a bolygó egyik leglenyűgözőbb és legérintetlenebb részét.

Élvezd a merüléseket a vulkáni eredetű szigetek körül, és találkozz a Vörös-tenger csodáival, nagy halakkal és lenyűgöző falakkal. A Farasan Banks valódi természeti kincsesláda, ahol a teknősök és a madarak is otthonra találnak.

buvar-szaud-arabia-tura-szafari

Merülőhelyeink a búvártúrán a teljesség igénye nélkül:
Dohra sziget, Marmar sziget, Al Jadir sziget, Jabal Al Lith sziget, Malathu sziget, Long reef, Bandu reef, Gorgonia reef, Aramco reef, Canyon reef, Malatu reef, Shaab Mudarr reef, Shaab Ammar, Shaab Ammar canyon.

 

(Ezek közül csodálatos merülőhelyek közül fogjuk időjárás függően a legjobbakat megnézni.)

buvar-szafari-szaud-arabia-Farasan-Banks-terkep

Titan-buvarszafari-andromeda-szaud-arabia-Farasan-Banks-buvartura-buvar-bubvarkodas-vorostenger-terkep

Milyen látnivalókra számíthatunk: csodálatos lágy és kemény korallokra, teknősökkel és delfinekkel való találkozásra, szinte biztosan fogunk látni barrakuda rajokat,  jack fisht és makrélát, valamint tonhalat.

Amiről a hely igazán híres, azok a cápák. Pöröly és selyemcápák, fekete és fehér szirti cápák és cetcápák minden mennyiségben, ahogy akár Szudánban is megszokhattunk.

buvar-szaud-arabia-tura-szafari-capak

Tervezett túra útvonal:

Készülj fel egy felejthetetlen kalandra a Vörös-tenger lenyűgöző merülőhelyein! A kristálytiszta vízben úszkálva hihetetlen tengeri élővilággal találkozhatsz: színes korallzátonyokkal, ragyogó halakkal, teknősökkel, cápákkal és még sok mással.

1. nap: Aramco Reef

Az Aramco Reef a Vörös-tenger egyik legnépszerűbb merülőhelye, nem véletlenül. A víz itt tele van élettel, a korallzátonyok pedig vibráló színekben pompáznak. A lágykorallok lila és narancs árnyalataiban úszkálhatsz, miközben a halak sokasága kavarog körülötted. Akár éjszakai merülést is tehetsz, hogy megtapasztald a tengeri élővilág varázsát a sötétségben.

2. nap: Malathu Reef

A Malathu Reef homokzátonya igazi paradicsom a búvárok számára. A zöld fűvel borított zátony tetején teknősöket figyelhetsz meg, amint tojást raknak le a homokba. A split pointnál beugorva a homokpad és a pinnacle lenyűgöző látványt nyújt, tele színes halakkal. A merülés során tonhalakkal és delfinekkel is találkozhatsz, akiket a Vörös-tenger áramlata ide csalogat.

buvar-szafari-szaud-arabia-Farasan-Banks-teknos

3. nap: Dohra Reef

A Dohra Reef egy másik fűvel borított homokzátony, ahol a homokban teknősök nyomai láthatók. A zátonyon rengeteg madár is él, melyek vidám hangjukkal töltik meg a levegőt. Az első merülés során egy falat fedezhetsz fel, tele korallokkal és élőlényekkel. A merülésen barrakudák hada, jack fish raj és teknősök várnak rád. Minden merülésen teknősökkel is találkozhatsz, akik a korallzátonyok között úszkálnak.

szaud-arabia-buvar-szafari-tura-madarak

4. nap: Shaab Ammar

A Shaab Ammar a Vörös-tenger egyik legizgalmasabb merülőhelye. A merülés során a déli platón nagy eséllyel pöröly csapat, barrakuda raj, tonhalak és silky shar-ok is úszkálnak. Fentebb gyönyörű, egészséges korallzátony rengeteg friss kemény korallal vár rád. Van esély továbbá sasráját és barrakuda csapatot is látni, melyek szintén lenyűgöző látványt nyújtanak a víz alatt.

buvarszafari-szaud-arabia-voros-tenger-titan-buvar

5. nap: Mudarr

A Mudarr merülőhelyén egy izgalmas kaland vár rád. Az itteni merülések során pörölycápákra és delfinekre is van esély. A harmadik merülésre a hajó visszatér Shaab Ammar-ra, ahol egy szenzációs élményben lehet részed. Beúszhattok a zátony belsejébe egy hasadékon, átjárókon és barlangokon keresztül, felfedezve a korallzátony rejtett kincseit.

szaud-arabia-buvar-szafari-tura-andromeda-Farasan-Banks-Canyon-reef

6. nap: Canyon Reef

A Canyon Reef a Vörös-tenger egyik legszebb merülőhelye, tele színes korallzátonyokkal és élénk színű halakkal. A hajó a zátony déli részén szokott kikötni, ahonnan két merülést is teszünk majd.

Az első merülés során sok különálló korall tömböt fedezhetsz fel, tele színes kishalakkal. Itt is számíthatunk Barrakuda rajra, whitetip shark-ra, tonhalra és természetesen gyönyörű, egészséges korallok várnak rád itt is.

 

DOHRA ISLAND_1-Titan-buvarszafari-szaud-arabia-Farasan Banks-buvartura-buvar-bubvarkodas-vorostenger-terkep

DOHRA-ISLAND

A Dohra-sziget, más néven Teknős-sziget, egy lapos profilú, észak-déli irányban elnyúló sziget, melynek középső részét bozótos vegetáció borítja. A keleti oldalon jól láthatók a teknősök tojásrakó lyukai. A szigetet egészében fehér homok veszi körül. Gyakran láthatunk itt kormoránokat és vándorsólymokat. Az északi oldalon egy kis belső lagúna található, ahol gólyafélék élnek.

Rövid információk:

 • Távolság a parttól: 59 km
 • Áramlási sebesség: közepes valószínűség
 • Külső helyszín: korall-kiemelkedés a sziget szélén
 • Látótávolság: közepestől jóig
 • Merülőhely: meghosszabbított, nyúlt plató
 • Nehézség: közepes, igényes
 • A merülés kezdete: homokos platón
 • Vízi látnivalók: lágy korallok, gorgóniák
 • Nyíltvízi élővilág: pörölycápák, pörölyhalak, teknősök
 • Átlagos és maximális mélység: 20-40 méter
 • Éjszakai merülés: nem engedélyezett
 • Legjobb időszak: reggel
 • Snorkeling: nem javasolt

Merülés:

A Dohra-sziget északi platója, amely főként világos homokból áll, széles és 30-40 méter mélységben helyezkedik el. A plató nyugati oldalán két hatalmas koralltömb található. A fő fal és a két koralloszlop között szűk völgyek vannak, ahol általában áramlás van; ezek a pontok is, ahol temérdek korallhalak úsznak a gorgóniák között. Elérve a csúcsot, amely 40 méterrel a tengerszint alatti található, egy madreporos kinövés látható a falon. A legnagyobb áramlási pontnál találkozhatunk a pelagikus fajokkal, különösen a trevally-kkal, amelyek a fal és a korall kinövése között szoktak állni. A kékben nagy példányszámban hammerhead lehet látni.

Továbbhaladva a keleti irányban elhelyezkedő fő falnál, gyönyörű kemény korallokkat nézhetünk. A fallon jobb oldalon haladva egy függőleges falra bukkanunk, amit színes alcyonaria borít.

A plató elhagyása és a függőleges fal követése után, egy sor nagy barlang alakul ki, amelyek 30 métertől 60 méterig tartanak.

LONG REEF_1-Titan-buvarszafari-szaud-arabia-Farasan Banks-buvartura-buvar-bubvarkodas-vorostenger-terkep

LONG-REEF

 

A Dél-Long-zátony nevét jellegzetesen hosszúkás formájáról kapta, és Mar Mar szigetétől 2 km-re délre, az Északi-zátonyok fő merülőhelyeitől néhány percre található. Könnyen felismerhető az észak-déli irányban nyúló, jellegzetes formájáról, Malathu szigetétől északra helyezkedik el. A zátony belsejében jól láthatók néhány türkizkék vizű “medence”.

Rövid tudnivalók:

 • Távolság a parttól: 56 km
 • Áramlás: nagy valószínűség
 • Helyszín: elszigetelt zátony
 • Látótávolság: jótól kiválóig
 • Merülőhely: nagyon kiterjedt, hosszúkás fennsík
 • Nehézségi szint: kihívást jelentő
 • Merülés kezdete: mészkő fennsíkon
 • Korall látnivalók: puha korallok, kemény korallok
 • Nyíltvízi élővilág: szürke cápa, pörölycápa, barracuda, tengeri farkas
 • Átlagos és maximális mélység: 15-45 méter
 • Éjszakai merülés: nem engedélyezett
 • Legjobb időszak: reggel, délelőtt
 • Snorkeling: igen

Merülés:

A horgonyponttól a kiterjedt fennsík felé indulunk, amely a fal közelében 15 méteres minimális mélységről a külső szélén található 40 méterig lejt. Lenyűgöző keménykorall-képződmények ereszkednek le 15 méteres mélységtől a fennsík felé. Továbbhaladva a fallal párhuzamosan egy széles homokos csatorna alakul ki, amely elválasztja a 25 méteres mélységben található, bíbor színű puha korallokkal borított “mészkődombokat”. Ezeket elhagyva egy második csatornánál találjuk magunkat 35 méter mélységben, majd elérjük a külső gerincet határoló mészkőövet. Két nagy hasadék lehetővé teszi a kék vízbe való kijutást. A déli csúcsnál, 56 méter mélységben, egy kis terasz található gorgónia sorokkal borítva, ahol áramlással, akár erős áramlással is találkozhatunk. Ez a legjobb hely a nagy méretű nyíltvízi halak megfigyelésére. A legnagyobb áramlásnál gyakran tartózkodik itt egy nagy, szinte állandó barracuda raj, valamint tengeri sügér és tonhal csoportok. A szürke cápák a fal közelében úsznak, míg a kék vízben pörölycápa raj található. Miután a maximális mélységben eltöltöttük a szükséges időt, a fennsík mentén visszatérünk a fő falhoz vezető egyik folyosón. A rendelkezésre álló idő egy részét arra használjuk, hogy a holdbéli tájat idéző látványos keménykorall-képződmények között úszkáljunk és gyönyörködjünk bennük. Ezután lassan elhagyhatjuk a fennsíkot, hogy elérjük a hajó kikötőhelyét.

MALATHU ISLAND_1-Titan-buvarszafari-szaud-arabia-Farasan Banks-buvartura-buvar-bubvarkodas-vorostenger-terkep

MALATHU ISLAND

A Malathu-sziget lapos és kopár, homályosan háromszög alakú, tetején számos madárkolóniának ad otthont, melyek a téli hónapokban rakják le tojásaikat. Az ikrázás utáni hónapban a sziget tele van apró csibékkel és mindenhol szétszórt tojásokkal. A déli oldalon jól látható a “partikő”-sor, amely finom fehér homokkal váltakozik, és ideális a teknősök tojásrakásához.

Rövid tudnivalók:

 • Távolság a parttól: 59 km
 • Áramlás: közepes valószínűség
 • Helyszín: a sziget peremén
 • Látótávolság: jótól kiválóig
 • Merülőhely: kiterjedt, kör alakú fennsík
 • Nehézségi szint: közepesen nehéz
 • Merülés kezdete: homokos, mészkő fennsíkon
 • Nyíltvízi élővilág: szürke cápa, pörölycápa, selyemcápa, barracuda, tengeri farkas
 • Átlagos és maximális mélység: 25-35 méter
 • Éjszakai merülés: nem engedélyezett
 • Legjobb időszak: bármikor
 • Snorkeling: nem ajánlott

Merülés:

A déli oldalon egy hosszú felszín alatti zátony húzódik a szigettől kb. 200 méterre, amíg el nem éri a falat, amely a 30 méteres mélységben található széles fennsíkra ereszkedik le, melyet néhány mészkőtorony jellemez. Délnyugati irányba úszva, egy keskeny homokos csatornát használva tájékozódási pontként, amely merőlegesen metszi a teraszt, elérjük a lejtőt, miután elhaladtunk egy alacsony mészkődomb övet körülvevő övezet mellett. A falból különálló, tökéletesen függőleges sziklatömbnél a legintenzívebb az áramlás. A fenékre támaszkodva, kb. 80 méteres mélységben egy jól látható elszigetelt mészkőtömb található, amit csak tájékozódási pontnak használjunk! Itt a legkönnyebb megfigyelni a nagy nyíltvízi halakat, különösen a pörölycápákat, szürke cápákat és selyemcápákat. A pelagikus halak megfigyelésére szánt idő végén a fennsík mentén térünk vissza a fő fal felé, miután találkozunk tengeri sügér-rajokkal, barracudákkal, magányos teknősökkel, és mindazzal, amit egy ilyen kedvező ponton egy ilyen gazdag tenger kínálhat.

GORGORIAN POINT_1-Titan-buvarszafari-szaud-arabia-Farasan Banks-buvartura-buvar-bubvarkodas-vorostenger-terkep

GORGORIAN POINT

A Dél-Gorgonia zátony, nevét a fal mentén található nagyszámú gorgóniáról kapta, egy elszigetelt, észak-déli irányban hosszúkás alakú mészkőzátony, mely Marmar szigetétől kb. 3 km-re délre található. Arabul Shabrur néven ismert, ami a felszín alatt elmerülő zátonyokat jelöli.

Rövid információk:

 • Távolság a parttól: 57 km
 • Helyszín: elszigetelt, víz alatti zátony
 • Áramlás: közepes valószínűség
 • Látótávolság: jótól kiválóig
 • Merülőhelyszín: közepes, hosszúkás fennsík
 • Nehézségi szint: közepes, igényes
 • Merülés kezdete: mészkő fennsíkon
 • Vízi látnivalók: szőlőkorall, gorgóniák
 • Nyíltvízi élővilág: cápák, barrakudák, tengeri farkasok
 • Átlagos és maximális mélység: 25-40 méter
 • Éjszakai merülés: nem engedélyezett
 • Legjobb időszak: reggeltől délig
 • Snorkeling: a fal mentén

Merülés:

A hosszú, déli fennsík 25 méterről indul a főfal közelében, és 38 méterre mélyül az első pont közelében. A fennsík felszínét nagyrészt lenyűgöző szőlőkorall-képződmények és színes mészkőtornyok borítják, a Gorgonia merülés kétségtelenül a Farasan-szigetek legszebb és leglenyűgözőbb merülései közé tartozik. Mindenhol füszereshalak és zátonyhalak rajait láthatjuk, a fennsík felett pedig barrakudák raja tartózkodik. A fennsíket déli irányban követve, a nyugati parton gorgónia legyezőkkel találkozunk, amelyek függőlegesen emelkednek a felszín felé.

38 méteres mélységben egy keskeny hasadékot találunk a sziklában, majd a gorgóniákkal és Alcyonaceákkal gyönyörűen beborított lejtőszakasz végét. Itt a legintenzívebb az áramlás, és könnyen találkozhatunk jelentős tengeri sügér-rajokkal. Egy kis, de jól látható homokos csatorna vezet a második, kisebb fennsíkhoz, amely 45-50 méter mélységben helyezkedik el, és amelynek fenékéről számos ostor alakú mészkőkorall emelkedik ki. A szürke cápa példányai a lejtő alatt tartózkodnak.

A teljes fal 30 métertől lefelé teljesen nagy gorgónia legyezőkkel és nagyméretű puhakorallokkal van benőve. A merülés végén, ha az áramlási viszonyok engedik, visszatérhetünk a fennsík mentén úszva, és átkelve a fő zátonyfalig, ahol ez a csodálatos, élményekkel teli merülés véget ér.

SHI'B AMMAR_1-Titan-buvarszafari-szaud-arabia-Farasan Banks-buvartura-buvar-bubvarkodas-vorostenger-terkep

SHAAB AMMAR

JADIR ISLAND_1-Titan-buvarszafari-szaud-arabia-Farasan Banks-buvartura-buvar-bubvarkodas-vorostenger-terkep

JADIR ISLAND

A Jadir-sziget kb. 2,5 óra távolságra található Al Lith kikötőjétől. A sziget kicsi, lapos és homokos, középső részén kevés növényzettel rendelkezik. A teknősök előszeretettel használják a sziget szárazföldi részeit tojásrakásra.

Rövid tudnivalók:

 • Távolság a parttól: 56 km
 • Áramlás: alacsony valószínűség
 • Helyszín: a sziget peremén található zátonykinövés
 • Látótávolság: közepestől gyengéig
 • Merülőhely: kiterjedt, félkör alakú fennsík
 • Nehézségi szint: könnyű
 • Merülés kezdete: homokos fennsíkon, koralltömbökkel
 • Látnivalók: zátonyhalak, kemény korallok, barlangok
 • Nyíltvízi élővilág: teknősök
 • Átlagos és maximális mélység: 20-35 méter
 • Éjszakai merülés: nem engedélyezett
 • Legjobb időszak: délután

Merülés:

Jadir szigetének északi oldalán található a hosszú, szabadon álló fennsík, melynek keleti végén, a fő fal közelében egy nagy szikladarab található, ahol egy keskeny csatorna vezet a kék vízbe. A teljes északi oldalt követő fennsíket 25-30 méter mélységben fekvő, világos homokos fenéken elszórtan fekvő sziklák jellemzik. Könnyű itt találkozni a teknősökkel, amelyek éjszaka a szigetre tojásrakásra érkeznek. A fennsík kifelé enyhén kiszélesedik, és a jellegzetes mészkőöv határolja, amely a teljes kilátást a kék színű vízre tereli. Számos homokos csatorna vezet a külső fal meredek lejtéséhez, amely meglehetősen kopár, néhány mélyebb terasszal és 40 méter felett elszigetelt gorgónia-képződményekkel tarkított. 30-40 méter közötti mélységben számos hasadék található. A keleti és nyugati lejtőkön található szabad falakat követve a keménykorall-képződmények szaporodnak, amelyek helyenként a keménykorall-formációk változatossága miatt rendkívül lenyűgözőek. A zátony szintjén a korall- és tengerfenékhalak jelentős jelenléte figyelhető meg. A nyugati irányú fal végződésében nagy barlangok és sűrűn előforduló tengeri rózsák találhatók. A keleti falat több, 15 méteres süvegű csúcs jellemzi, melyeket hatalmas tengerirózsák borítanak. A korallok mindenhol érintetlenek.

 

 

capak-Titan-buvarszafari-andromeda-szaud-arabia-Farasan-Banks-buvartura-buvar-bubvarkodas-vorostenger-elolenyek

Itt igazán átélheted milyen volt Egyiptom Cousteau-ék idejében.
Errefelé nem jártak turisták hosszú ideig, így nem is volt környezetszennyezés.

Egy érintetlen vízalatti világ vár rád!

 

Titán Szaúd-Arábia búvárszafari hajója:

Erre a túrára a már jól ismert M/Y Andromeda fedélzetén fogunk utazni Jeddahból, Farasan Banks legszebb merülőhelyeire. Ahol megállt az idő.

andromeda-buvar-buvarhajo-buvarszafari-voros-tenger-egyiptom-szudan-sudan-diving andromeda-szafari-hajo-egyiptom-titan-buvar-buvarszafari-buvartura-uj-redsea-boats-diving-safari-02andromeda-szafari-hajo-egyiptom-titan-buvar-buvarszafari-buvartura-uj-redsea-boats-diving-safari-06 andromeda-szafari-hajo-egyiptom-titan-buvar-buvarszafari-buvartura-uj-redsea-boats-diving-safari-03

Az Andromeda egy 4 emeletes búvár motoros jacht, 13 kényelmes szobával, saját wc-vel és fürdőszobával. Élvezd a luxust a tenger közepén, és fedezd fel a Vörös-tenger kincseit. A hajó gyors, tágas, kényelmes – igazi paradicsom a búvárok számára.

(A fenti Ocean wiew kabinok ezen a túrán 150 eur/fő-s felár ellenében foglalhatók amíg hely van. )

 

Jeddah-ról:

Jeddah lenyűgöző kikötővárosába, ide érkezünk repülővel, és innen indul a hajónk. Ez a Vörös-tenger partján fekvő város nemcsak kikötőváros, hanem Szaúd-Arábia második legnagyobb települése is.

Jeddah-Buvarszafari-titanbuvar-szaud-arabia

Nőként a túrán:

Szaúd-Arábiában nőként nem szükséges kendőt hordani, és az arcot sem kell fedni, a visszafogott öltözködés inkább ajánlás, figyelembe véve, hogy egy konzervatív társadalmat látogatunk. Bár semmi sem tiltja (bár lehet, hogy nem ajánlott), a rövid szoknya, a rövidnadrág, a vállak vagy lábszárak mutatása, valamint túlzott dekoltázs kerülendő.

Természetesen a hajó fedélzetén az Egyiptomban is megszokott módon nyaralhatunk.

Vízum:

A vízumot javasoljuk előre megvásárolni egy online portálon keresztül.
Az eVisa lehetővé teszi, hogy egy éven keresztül többször belépj az országba, és könnyen igényelhető online.

Ha az árfolyam függvényében inkább személyesen vásárolnád meg, persze segítünk a netes vásárlásban.

Étkezés

A hajón, ahogy eddig is megszokhattátok, napi háromszori büfé étkezés és korlátlan üdítő, víz, kávé és tea fogyasztás van.

buvartura-egyiptom-eszaki-roncs-voros-tenger-cassiopeia-buvarkodas-fedelzet

Sajnos Szaúd-Arábiába semmiféle alkoholt nem lehet bevinni, így erről az élvezetről le kell mondani ezen a túrán. De hidd el megéri így is velünk tartani. Hiszen a titánoknál a jó hangulat elmaradhatatlan.

Jó hír azoknak, akik nem tudnak lemondani a sör ízéről, hogy azért alkohol mentes sört lehet vásárolni itt is. 🙂

Nézd meg Szaúd-Arábiát, ha már ott vagy!

Ha szeretnéd, akkor úgy is tudjuk foglalni az utat, hogy nem azonnal indulunk haza, hanem egy két napot a szárazföldön is töltünk.

Érdemes, hiszen megannyi látványosság volt eddig rejtve a szemünk elöl ebben az országban.

Jeddahból kiindulva remek 1 napos túrák várnak ránk, lehet lovagolni, zöld hegyeken túrázni vagy akár cable car-ral menni, megismerhetjük a Szaúd-arábiai falvak kultúráját, piacon sétálhatunk, vagy épp megízlelhetjük a helyi specialitásokat.

Ha érdekel akkor jelezd felénk, hogy úgy tudjunk gondolkodni a programot illetően és össze tudjunk rakni egy remek szárazföldi kirándulást is neked.

 

Tarts velünk és fedezzük fel együtt Szaúd-Arábiát!

 

 

 

 

Kérdésed van? Szeretnél több infót személyesen tőlünk?

Hívj most és Attila minden kérdésedre választ fog adni +36 20 341 3998,
ha pedig most nem érsz rá beszélni, akkor küld át a telefonszámodat és
azt hogy mikor kereshetünk, és mi a megadott időben visszahívunk!
Vagy választhatod a jobb alsó sarokban lévő Facebook Chat ablakot is.
(Ha épp nem vagyunk online és nem jön válasz a chat-ben, akkor nefelejts el elérhetőséget is megadni.)

A túrán résztvevő oktató(k):

Bolgár Attila (Master Scuba Instructor)

Velünk nem érzed magad egyedül!
A Titán Búvár Iskola oktatói és merülésvezetői mind a víz alatt, mind pedig a víz felett odafigyelnek rád.

Mennyibe kerül a Titán Szaúd-Arábia búvárszafari?

Titán Szaud-Arábia Búvárszafari
EUR2000
kisérő jegy
Transzfer a reptér és a hajó között
Szállás a hajón 2fős szobákban
7 éjszaka a hajón
Napi háromszori svédasztalos étkezés
Napi gyümölcs és sütemény fogyasztás
Korlátlan üdítő fogyasztás
Korlátlan tea, kávé és édesvíz fogyasztást
15% VAT (222EUR)
Szaúdi adók, engedélyek, kikötői díjak, csoportos transzfer - (250EUR)
Dízel felár (EUR150)
Titán oktatói felügyelet és a tőlünk megszokott odafigyelés
Repülőjegy
Vízum(ok) (kb. 60000 huf)
kötelező jatt 70EUR/fő
Fenti kabin felár (150EUR/fő) (szabad helyek függvényében)
Nitrox és 15l-es palack
Fakultatív/turista programok
Esetleges szálloda
Búvár és Storno biztosítások
Felszerelés bérlés
Repülőjegy WIZZAIR
EUR200-800*
Egyénileg!
Repülő jegy (Budapest - Jeddah - Budapest)
20-26kg poggyász
1 db kézitáska
reptéri illeték
*Az ár folyamatosan változik!

Jelentkezz most!

New

Titán Szaúd-Arábia búvárszafari

2200 

Először válaszd ki a kívánt eseményt a naptárból! Kattints rá a naptárban!
(Több napos rendezvénynél egyszerre akár több eseményt is ki tudsz jelölni, vagy lehet hogy a rendszer egyszerre jelöli ki az egész túrát)
További információk e-mailen az info@tbkdivers.com
és telefonon Attilánál a +36 20 341 3998.
Áraink Euróban és/vagy Forintbanértendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
Az időpontváltoztatás és az árváltozás jogát fenntartjuk.
A túra a Red Sea Boats Holidays Utazási Iroda szervezésében (MKEH engedélyszám: U-001109) indul.
Az oldalon szereplő képek Red Sea Boats / Bolgár Attila munkái. Köszönjük!

Keresés a blogban

Termékkategóriák

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Instagram Live (smashbaloon)

Legutóbbi bejegyzések

Címkék