Búvárkodás és próbamerülés Csepelen

Búvárkodás és próbamerülés Csepelen

Búvárkodás a Főtáv napon!

Nagy Sándor UEF búvár oktató vezetésével ismét megmerítettünk minden bátor vállalkozót a Főtáv családi napon augusztus 25-én. A küldetés: búvár felszerelésben végig úszni egy hosszt a medencében.

A búvárjelöltek részéről az érdeklődés akkora volt, hogy már az első percektől kezdve hatalmas sor várakozott a medence szélén.

Kicsik-nagyok uszonyban

A nap végére több, mint 80-an tapasztalhatták meg a merülés izgalmát és azt, hogy milyen víz alatt lélegezni. Mivel csak próbamerülés volt napirenden, ezért kicsik és nagyok egyaránt bátran vállalkoztak a feladatra.

A medencébe merülés előtt volt egy kis elméleti oktatás is a parton, majd mindenki megkapta a búvárfelszerelését. A biztonságos merülés élményéről tapasztalt búvároktatók gondoskodtak, többek között a TBK teljes oktatói gárdája is kint tevékenykedett.

próbamerülés főtáv

Miért szeretjük oktatni a búvárkodást?

Számunkra nagy élmény másoknak megmutatni a búvárkodás élményét, főleg azért is, mert kezdetben sokan ódzkodnak tőle. Nagyszerű látni, amikor a kezdeti, enyhe félelmet legyőzve a búvártanoncok rájönnek: ez nem is olyan nehéz, mint gondolták.

Külön öröm a visszatérő merülőkkel találkozni, akik már sokkal bátrabbak a legutóbbi próbálkozás óta, és fejlődtek is technikában. Nekik megpróbáltunk egy kis pluszt belecsempészni az egyébként nem túl hosszú próbamerülésbe, elengedni a kezüket, a lebegést beállíttatni velük, megmutatni, melyik gombot mikor kell megnyomni.

Reméljük, hogy az idei merülés mindenkinek akkora élmény volt legalább, mint nekünk!

probamerules Buvarkodas fotav 02

Ha szeretnétek hogy ismerősötök, barátnőtök is belekóstoljon egy kicsit a búvárkodásba, nem kell a következő Főtáv Napig várni, az év folyamán bármikor szeretettel várunk benneteket próbamerülésre >>>>>

Aki pedig kedvet kapott picit jobban elmélyedni a búvárkodásban, jelentkezzen bátran kezdő tanfolyamcsomagjaink egyikére! >>>>>

Sajnos idén nem sok kép készült de a tavalyi merülőkről a facebook oldalunkon megtaláljátok a képeket.>>>>>

probamerules Buvarkodas fotav 03

Üdv,
Atti búvár

Ezt már olvastad?

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a blogban

Következő búvártanfolyamok

Következő búvártúráink

Kövess minket a közösségi médiában

Termékkategóriák

Instagram Live

Legutóbbi bejegyzések

Címkék